יו-מו-ל-ד-תים

../images/Emo77.gif לעומר של לאה- יונק במיל.../images/Emo77.gif

הרבה אושר עומר והצלחה בדרכך המיוחדת. אל תוותר, אל תשתנה, השאר לעולם עומר האחד והיחיד.

justmom

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

לעומר המקסים - יום-הולדת שמח והמון אושר מכולנו, ומאדם במיוחד

דלית 3

New member
../images/Emo49.gifלעומר החמוד . . . דנה של

יומולדת שמח וכל טוב וכמובן מזל טוב גם מאמא, עדי ושקד.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

הילהל

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo49.gif עומר../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

maya100

New member
מזל טוב לעומר../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

מיכל כתבה כל כך יפה ומדוייק שלא נותר לי אלא להצטרף ולומר כמה אנחנו אוהבים אותך וחושבים שאתה מקסים. המון מזל טוב, כיף, הנאה, עניין ואהבה.

עמית@

New member
מזל טוב לעומר צייד המדוזות האמיץ

שיגדל ויפרח ובהצלחה בכל

לאה_מ

New member
../images/Emo51.gif חביבותי, בשמי ובשם עומר.

אני מאד מתרגשת - כבר עשר שנים אני אמא, ונראה לי כאילו רק אתמול נולדת! אני זוכרת את ההתרגשות בחדר הלידה, את הבכי הנרגש בפגישה איתך, איך שרתי לך Georgia On My Mind, ולא ידעתי, שכמה שהאושר שלי גדול - הלב יכול להכיל אפילו אושר גדול מזה! עומר שלי, אהוב, אני אוהבת אותך וגאה להיות אמא שלך, גאה בך על הרגישות שלך, על התבונה שלך, על הסקרנות שלך, על היכולת שלך לחוש ולהגיב תמיד בצורה הנכונה, על העניין שאתה מגלה בכל דבר, על היכולת שלך לחקור ולהעמיק ולזכור, על העדינות המיוחדת שלך, על הנכונות שלך לעמוד על עקרונותיך, על האמונה שלך באדם, על הפתיחות והכנות שלך, על היכולת הנתינה הענקית שלך, על האהבה הגדולה שאתה מקרין סביבך, על החום שאתה יודע לתת לכל מי שנמצא לידך... עומר שלי, המשך להיות כפי שאתה, היה נאמן לעצמך - יותר טוב ממך לא יכולתי לאחל לעצמי... תודה לך על מי שאתה! ויום הולדת שמח!

maya100

New member
מישהי חכמה אמרה לי לפני יומיים...

שפני הילדים כפני ההורים... אז לאה, "כל מה שאני הוא מעשה ידי אמא"!!!

justmom

New member
ככה עושים?

גורמים לי לדמעות על הבוקר? כמה יפה כתבת!

מאיטאי

New member
יום הולדת שמח לעומר../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

לאה כתבת כל כך מרגש !! אז לעומר ולמשפוחה תמשיכו להיות כאלה מיוחדים ותחגגו בכיף גדול

איזה מרגש../images/Emo23.gif

המון מזל טוב לעומר שאני אישית לא מכירה אבל מאמינה לאמא שלו לכל מילה.

Shellylove

New member
במיוחד לעומר, הנער המיוחד ../images/Emo24.gif

(כן, יקירתי, הוא כבר נער כמעט! את לא תאמיני שאו-טו-טו יהיה לך גבר בבית). עומר, אין ספק שניחנת וחוננת במידות ומעלות רבות מספור, שאתה מחובר לעולם, לרגישות ולרגשות בדרכך המעודנת והמיוחדת, שיש לך מה לומר (ואתה אומר!), שיש לך על מה לחשוב (תמיד!) ושאתה הבכור האולטימטיבי.

למעלה