יורד גשם וברד
ואני..

יורד גשם וברד ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif ואני..

ישנתי!!!!!!!. וואו, כמו חדשה.
התקלחתי. החלפתי את המצעים והסדינים ובלה בלה..
שמתי את כל הבגדים שהתאספו לי בחדר בכביסה.
סידרתי קצת את הארון
סידרתי את המיטה (שהוזנחה כבר שבוע..)
אכלתי ארוחת בוקר וצהריים, טעימים.
לקחתי ברזל.
עשיתי קניות של אוכל, (באינטרנט). אני לא מאמינה שיום חמישי היום!!!@!!. 4 ימים טסו לי, התקבצו לאחד ארוך, עם חוסר בשעות שינה, וסחרחורת מעייפות, עם הזנחה שלי את עצמי ושל חדרי הקט. ויש לי עכשיו 3 שעות ללמוד. ואני אנצל אותן. הלכתי ללמוד.הלכתי ללמוד. הלכתי ללמוד. אני כבר הלכתי ללמוד, אני לא פה, כי הלכתי ללמוד, יש לי דברים לסיים, צריכה לסיים יכולה לסיים\ אני הולכת ללמוד, ללמוד, ואני אלמד לומדת למדתי ואלמד עוד קצת.... בי!

את נשמעת לי

מאוד מאוששת ושמחה וכיף לי לקרוא את הנימה הזאת אצלך. שתהייה לך למידה טובה ופוריה ותשמרי על החיוך ועל הטון הזה (אם אכן הבנתי אותו נכון, מקווה שהבנתי נכון).

lital172

New member
גם לי את נשמעת

מעודדת ושמחה, ואני כל כך שמחה לראות את השינוי הזה.. שמחה לקרוא את השמש בחיים שלך. ואותך. הלוואי וזה לא יגמר לעולם
כל כך מגיע לך. אל תפסיקי לחייך

limf

New member
מירבוש!

אחרי כמה וכמה הודעות של בלבולציה ודברים שמטרידים אותך, אני ממש שמחה לקרוא אותך ככה! שימשיך ככה!

מרבי..

טוב לקרוא אותך קצת יותר מחוייכת מקווה שזה רק ימשך ככה. תשמרי על עמצך. ובין כל הלמידה, מקווה שתאפשרי לעצמך גם לנוח קצת, להנות, לעשות קצת דברים אחרים שם. תשמרי עלייך.

איזה כיף לשמוע אותך ככה.

וגשם וברד הם בהחלט התפאורה המתאימה לכזה מצברוח
תהני [מחכה בקוצר רוח שיגיע גם אלינו כאן חורף סוער כזה...]

למעלה