יורדים עלינו בואי-נט

מצב
הנושא נעול.

danielhope

New member
אני לא אציין את מקום העבודה שלי

איזה יופי : עוד חובבים יגיעו אלינו.
ב"ה דרך ההכפשות של וואי נט. אז מה. הם בסה"כ עושים פרסומת לנו. וזה לא בסדר.
אבל יש לי אפשרות לבקש מהם להוריד את זה.. לבקש או שאני סתם אצא כבד וחסר חוש הומור?

Image of me

New member
למה להוריד?

אבל יש לי אפשרות לבקש מהם להוריד את זה.. לבקש או שאני סתם אצא כבד וחסר חוש הומור?
למה להוריד?
זה משעשע
ופרסום לפורום שלנו

טוארג

New member
ממש פורנו!

ממש פורנו!
בעמוד הזה ניתן לקרוא דברים שמישהו חסר חיים הלך וחיפש, וניסה לעורר הדים. לשמחתנו, לא הרבה הגיבו לקופיף הזה... (איליה, אפילו לך הגיבו יותר) http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2537,00.html (כנסו ותבינו את הנימה שבה נכתבה ההודעה.)

אוהד11

New member
ימותו הקנאים

ממש פורנו!
בעמוד הזה ניתן לקרוא דברים שמישהו חסר חיים הלך וחיפש, וניסה לעורר הדים. לשמחתנו, לא הרבה הגיבו לקופיף הזה... (איליה, אפילו לך הגיבו יותר) http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2537,00.html (כנסו ותבינו את הנימה שבה נכתבה ההודעה.)
ימותו הקנאים

ארזS

New member
וואיי וואיי ... עד שמצאתי את זה...

וואיי וואיי ... עד שמצאתי את זה...
בהתחלה לא הבנתי על מה אתה מדבר אבל המשכתי לדף השני שם ומצאתי. אבל מה זה מוכיח לי ? זה מוכיח לי וצריך להוכיח לכולכם שתחשבו טוב טוב לפני שאתם כותבים משהו או שמים איזו שהיא תמונה שעלולה להפליל מישהו. "יש עיניים לכותל" חברים. זה טוב, אפילו מעולה [מוכיח את הפופולאריות שלנו] אבל גם מסוכן. ותחשבו על זה.

fireman

New member
חברים....אני ראיתי את זה וצחקתי

הם פשוט מתארים מגמה קבועה בפורום.... הודעה בנושא נגררת לעשרות נושאים אחרים ובהתלהבות, אין מה להגיד על זה חוץ מכל הכבוד. אנשים כאן אוהבים את הנושא הזה וזורמים עם זה בכיף ותאמינו לי יש כאן אנשים שבשבילם הפורום הזה ותח"צ בכלל זה אפילו יותר מפורנו.... אתם צריכים לראות את אביתר כשהוא נכנס לתא מנוע של איזה BO-BO או שהוא רואה איזה קטר G12.....

יותר מעניין מבחורה יפה ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם פשוט מתארים מגמה קבועה בפורום.... הודעה בנושא נגררת לעשרות נושאים אחרים ובהתלהבות, אין מה להגיד על זה חוץ מכל הכבוד. אנשים כאן אוהבים את הנושא הזה וזורמים עם זה בכיף ותאמינו לי יש כאן אנשים שבשבילם הפורום הזה ותח"צ בכלל זה אפילו יותר מפורנו.... אתם צריכים לראות את אביתר כשהוא נכנס לתא מנוע של איזה BO-BO או שהוא רואה איזה קטר G12.....
יותר מעניין מבחורה יפה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה