יוצא מהארון

triptipon

New member
יוצא מהארון../images/Emo2.gif

אמא ואבא יקרים,הילדות שלי איתכם הייתה יפה ומהנה,למדתי להיות אדם משפחתי וממה שראיתי מהחינוך שלכם,הבנתי שמשפחה זה מעל הכל... בתוך תינוק עוד אמרתם שהייתי ילד שקט ומופנם,שכמעט ולא בכיתי ולא הרגשתם אותי...בגיל 6-7 הייתי מחובר לך אמא יותר מכל אדם אחר,מחובר עד היום.. אני אוהב אותך ומעריץ אותך בכל ליבי ועצם קיומי הוא למענך.. בתחילת גיל ההתבגרות הייתי נער פעיל חברתית עם המון חברים,לשם שינוי גם עם חברים בנים..בגיל 15 נפגעתי חברתית על ידי ידידה שאיימה לחשוף סוד אפל שאני שומר עד היום...ואז הפכתי להיות שרון הדיכאוני,שרון המופנם,שרון הפחדן ושרון החרד... הסתגרתי בבית עד היום,עוד שנה אני בן 18...עם המון צלקות ומכאובים, אני אדם בודד אך עדיין מבין מה יש בעולם בחוץ,הראש השיטחי שיודע מה קורה בבני נוער בחוץ עדיין פועל,רק שפיזית אני לא עם הנוער,אני עם עצמי בבית...שירן אחותי הקטנה ידעה שאני הומו,בדיוק כמו שאני יודע שהיא לסבית...על כך מירמרה את חיי בהשפלות ומילות גנאי מבלי שאחזיר לה,כי ידעתי את הרגשת חוסר ההשלמה,הפחד היאוש והצקות החברה... פיתחנו שנאה זה לזו ומכל זה אתם סבלתם,חזרתם מיום עבודה קשה ושוב מריבה וחוסר נחת...אף פעם לא הסתכלתי לכם בעיניים פחדתי שהסוד שלי יחשף,שתדעו שאני הומו...לא התבטאתי שלא תמצאו נשיות בצורת הדיבור שלי,למרות שכל הומו יעיד עליי שאני ההומו הכי גברי שיש,זה הכל מנגון הגנה,זה לחיות בשקר...בגלל זה אני גם לא רוצה לתגייס,בגלל זה גם עזבתי את הבית ספר.. כי בסוף תמיד היה את המישהו שבא ושאל אותי אם אני הומו,אף על פי שלעולם לא קיימתי יחסים עם גבר כי אני מדחיק את זה,אבל אני יודע שאני כזה ...נולדתי עם זה ואם זה היה ניתן לשינוי הייתי משנה,כי אף אחד לא רוצה להיוולד שונה וחריג בטח לחברה שלא מקבלת אותך,ובטח החוסר ודעות שהאם המשפחה שלך תקבל אותך... כאן ועכשיו אני אומר לכם,אני הומו.

ethan19

New member
מקסים

הזדהות עם כל משפט במכתב הזה. שיהיה בהצלחה.

sitra

New member
כל הפוסל במומו פוסל

אני נדהם מהיחס של אחותך לעניין, כנראה שלא כמוך היא החליטה לזרות מלח על הפצעים שלך מכיוון שהיא סובלת מאותה בעיה, מעשה מרושע ומשפיל

עברתי ...

אין לי כל כך הרבה זמן להגיב לך אבל אני יכולה לומר לך שיש לנו המון על מה לדבר אני סטרייטית אומנם אבל מגיל קטן חוויתי עם ידיד טוב שלי את הגילוי שלו את ההתמודדות שלו עם המשפחה עם החברים והבנות וכל מה שגיי בארון עובר מרגע יציאתו מהארון תהיה חזק אל תדאג הזמן עושה את שלו הבטחה שלי מהיום הכל יהיה שונה מהרגע שתתמודד עם פחדיך ועם נטיותיך !

triptipon

New member
תמיד הערכתי אנשים כמוך שמקבלים גייז

ואף עוברים איתם את הגילוי והכל ... אני יודע שיקומו ויגידו "זה צריך להיות מובן מאילו" אבל לצערי זה לא .. תודה לך

מרגש ../images/Emo23.gif

אני מבין את הכאב במכתב הזה. היחס של אחותך שמתואר כאן הוא די מזעזע, אבל אני משוכנע שיחד עם העובדה שאתה מגלה שיש מלא אנשים שלא מקבלים אותך ואתה נחשב "חריג" בניהם, עם הזמן תגלה לאט לאט שיש גם סוג אחר של אנשים- בדיוק הצד השני של המתרס. אתה עושה את הצעד הראשון בבחירה של לחיות את האמת שלך ולהיות שלם עם עצמך- ולחיות בסביבה אוהבת, וזה מעשה אמיץ מאד. תחשוב שיש אנשים שחיים עם הסודות הללו במשך שנים- וזה מאמלל אותם. בכל מקרה אתה מוזמן לקרוא בבלוג שלי מדי פעם, אולי זה יעניין אותך http://blog.tapuz.co.il/mick

d a n i e l 18

New member
אנחנו חיים במאה ה21

ברגע שאתה תתמודד עם השלדים בארון שלך אתה תראה שם לא כאלה נוראים. אני חושבת שהפחד, החשש הורגים אותך והכול בראש שלך אז אתה הומו!!! זה לא חדש. יש לי הרבה חברים הומואים ואני אוהבת אותך ובחיים שלי לא שפטתי בן אדם על פי הנטיות המיניות שלן/הם. אתה צריך לבחור בקפידה את האנשים סביבך... אתה צריך לחיות באוויר תומכת ועוזרת ולא באווירה שאסור לדבר שחלילה וחס מישהו יגלה. אני בטוחה שההורים שלך יודעים ומבינים...אולי הם בהכחשה ברגע שאתה תתחיל להתמודד עם זה אתה תראה, שזה לא כזה נורא. כן, התקופה הראשונה תהיה קשה, אבל אחרי שהם יעכלו ויבינו אותך את "הכאב" שלך ואתה סוף סוף תיפתח אליהם אתה תבין שבעולם לא הכול שחור לבן, אלא יש גם ירוק יש כחול ורוד, אדום, צהוב, סגול, חום...הרבה הרבה צבעים אל תפחד תצא מהכונכיה שלך אנחנו איתך יקירי!

shlomi108

New member
תהייה חזק אול תיתבייש בעצמך...

ריגשת אותי מאוד ואני מבינה ללב שלך תעשה מה שאתה חושב לנכון אל תיתייחס לאנשים הרעים תעשה מה שטוב לך ואים אתה הומו אז תהייה הומו ואל תיתבייש בזה....כי כל אחד ומה שהוא אוהב...בהצלחה..!!!(זו בת)

wonderwall8

New member
וואו....

קודם כל להיות הומו זה לא סוף העולם... ככה אתה ואם זה טוב לך אז המשפחה שלך תצטרך לקבל את זה.. בקשר לחברה הישראלית שלא מקבלת הומואים, כאלה הם הישראלים, כל מה ששונה מהם הם דוחקים ומציקים ואתה לא צריך לחשבן להם הרבה. יש הרבה הומואים בחברה הישראלית והם חיים טוב את החיים שלהם למרות כל ההשפלות שעוברות עליהם בחיי היום יום. רציתי להגיד לך שאין לך מה לדאוג ואם אני יכולה לעזור או לתמוך בך אני כאן :) רציתי גם להגיד לך שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת הומואים... אני בחורה שמי ניב, ולמרות זאת הומואים מושכים אותי מאוד. אז אני כאן אם תרצה להגיב או לקבל קצת עידוד ותמיכה :) תוכל גם למצוא אותי באייסיקיו מספר 255639335

יונתן 27

New member
יופי טופי

אין לי בעיה עם אנשים שנמשכים לבני מינם , להיפך .... אבל כל היציאה מהארון הזו ,תעשו לי טובה וכל המצעדים המטופשים האלו זה די יצא לנו מכל החורים תרתי משמע .....

ANGEL N

New member
תעבור לאיראן

להזכירך אנחנו חיים במדינה דמוקרטית שמקדשת את חופש הביטוי, ההגשמה העצמית ואת כבוד האדם (אני לא יודע עד כמה אתה יודע אבל יש חוק בשם "חוק-יסוד:כבוד האדם וחירותו" והוא בעל תוקף חוקתי). כמו שהמכתב הנ"ל ממחיש, עדיין מערערים על כבודו של ההומו ועדיין רומסים את כבודו. מאחר ומדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית יש לי זכות לצעוד איפה שאני רוצה, למחות כמה שאני רוצה ולצאת מהארון כמה שאני רוצה ואיפה שאני רוצה. אתה לא חייב לאהוב אותי, אתה לא חייב לתמוך בי, אבל אתה חייב לכבד אותי ולאפשר לי לקיים את הזכויות שלי. אם יש לך בעייה עם זה, תעבור לאיראן - אני מניח ששם תשתלב יופי בחברה. חוץ מזה שנראה לי שתהנה שם, ככה תוכל להפוך את אישתך למשרתת שלך - נפלא לא?

eveligne406

New member
חחחחחחחחחחחח ראסמיי

כאילו שלא תגיו שאני ממגעילה או משו....אז בסדר היה לך קשה אבל די עבר זמנו של כל הביישנות וכל זה היום חלק עצום מהעולם הם הומואים וכבר לא ממש מתייחסים אליהם כאל חריגים וכאלה...כאילו אז הבנתי שקשה לך עם המשפחה...למרות שני ממש מבינה אותם כי שמע..יש להם גם ילדה לסבית. ילד הומו. לא יודעת הם בטח מרגישים קצת רע עם זה כי אני לא ממש מכירה את ההורים שלך...בכל אופן..שיהיה לך בהצלחה

אז אתה נגד החצנה של נטיות מיניות.

בכל מקרה, אני לא חושבת שזה המקום המתאים לדבר בו על הנושא, ולהוציא את זה על נער שיצא לא מזמן מהארון ושלא החצין שום דבר.

your pussycat

New member
שונה וחריג זה מיוחד

תקבל את זה זה מה שאתה וזה מה שאתה היית צריך להיות וזה מה שאתה תיהיה אתה לא צריך ואתה לא תשנה את המחשבות ואת האהבות שלך בגלל מה שיחשבו עלייך שים *** למה בסופו של דבר אף אחד אחר לא יחייה תחיים שלך אלא רק אתה תעשה מה טוב לך בחיים צא תכיר אנשים אם תגלה תסוד הדברים יתחילו להיפטר אפילו שאני בטוחה שאתה לא חושב שהם יתחילו ליפטר אבל מי שבאמת באמת אוהב אותך יקבל אותך איך שאתה וזה המבחן שלך לגבי הסובבים שלך מי ישאר איתך ומי ילך ומי שהלך טוב שהלך כנראה הוא לא מספיק אוהב אותך ודואג לך שיהיה לך טוב ושתחייה תחיים שלך איך שאתה תבחר לחיות אותם. בכול מקרה זה מה שאני חושבת..

noynofar

New member
זה לא בושה..!!

קודם כלל שתדע לך כתבהה מרגשתת רצחח עוד שניה בכיתיי..
ושתדעע שיש הרבה הומואים בארץץ ואני בכללי אוהבת רצח הומואים הם חמודים רצח..
ואחותךך חוצפנית פשןטט ככה מה היא אומרת לך הומו כשהיא בעצמה לסבית?!!יעני מה הקטע שלה ??אחות מגעילה רצח היא אמורה להבין אותךךך כי גם היא במצב דומהה.. וחוץץ מזהה עופרה ניסים הוא גם הומו והוא כזה חמודדדדד
ואני מתה עליוו... קיצורר תתמודד עם זה בלי לפחדד סבבה מאמי?1 יאאללה בי מאמיי ובה-צ-ל-ח-ה מואהה

למעלה