יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום? יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום?
J just married1 New member 7/5/05 #1 יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום? יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום?
י יוסאריאן New member 7/5/05 #2 אני קונילמל. נכתב ע"י just married1: יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום? לחץ כדי להרחיב... אני קונילמל. ואין לי תפקיד בפורום.
אני קונילמל. נכתב ע"י just married1: יוסאריאן מי אתה? ומה תפקידך בפורום? לחץ כדי להרחיב... אני קונילמל. ואין לי תפקיד בפורום.
ג גליה שמילוביץ עוד New member 8/5/05 #3 נעים מאוד נכתב ע"י יוסאריאן: אני קונילמל. ואין לי תפקיד בפורום. לחץ כדי להרחיב... נעים מאוד יש לך תפקיד בפורום!!!!!!!!!!!!! אתה אמור להצחיק אותי.
נעים מאוד נכתב ע"י יוסאריאן: אני קונילמל. ואין לי תפקיד בפורום. לחץ כדי להרחיב... נעים מאוד יש לך תפקיד בפורום!!!!!!!!!!!!! אתה אמור להצחיק אותי.
י יוסאריאן New member 9/5/05 #4 התפקיד הזה מיותר... נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: נעים מאוד יש לך תפקיד בפורום!!!!!!!!!!!!! אתה אמור להצחיק אותי. לחץ כדי להרחיב... התפקיד הזה מיותר... כי עכשיו, הנהלת הפורומים עושה את הצחוקים פה. תסתכלי, אפילו.
התפקיד הזה מיותר... נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: נעים מאוד יש לך תפקיד בפורום!!!!!!!!!!!!! אתה אמור להצחיק אותי. לחץ כדי להרחיב... התפקיד הזה מיותר... כי עכשיו, הנהלת הפורומים עושה את הצחוקים פה. תסתכלי, אפילו.