יומני היקר מאת: אלמונית

יומני היקר מאת: אלמונית

ביום א´ בערב איציק התקשר אלי הביתה, האמת היא שהייתי קצת המומה איך הוא נזכר בי פתאום, אבל היה מאד כיף לשוחח איתו, השיחה ארכה כשלוש שעות וכל השיחה רק צחקנו. אני מכירה את איציק די הרבה זמן ואני חושבת שאף פעם לא הגעתי איתו לרמה כזו של שיחה. אני לא יודעת מה לגביו אבל אני הרגשתי התחברות מיידית אליו. סיפרנו אחד לשני דברים אישיים, והוא גם סיפר לי שיש אזיו בחורה שהוא הכיר והיא אמורה להגיע אליו מביתה אשר נמצא בדרום, כמו כן גם אני ביקשתי ממנו להיפגש למחרת הערב כדי שנוכל להמשיך לדבר, אבל זה לא היה בטוח בגלל שהידידה שלו הייתה צריכה לבוא. בכל אופן, הוא אמר שנהיה בקשר למחרת ונראה מה קורה. בערב החזרתי את סבתא שלי לכפר סבא והתקשרתי אליו מאצלה, בסופו של דבר היא לא יכלה להגיע כי היה לה תור אצל הרופא, למען האמת אני שמחתי שכך היה ואז נפגשתי איתו, התיישבתי על המיטה שלו והתחלנו לדבר ואני חושבת שהוא נדלק עלי קצת, ולפתע הוא שאל אותי אם הוא יכול לחבק אותי ואמרתי לו שלא, ולאחר מכן הוא שאל אם הוא יכול לנשק אותי ועניתי לו שלא. אגב, לבחור יש חכולת מדהימה לקרוא אנשים ולנתח אותם, והאמת היא שבאותו רגע חשבתי על משהו שהוא לא יכול היה להגיע אליו וזה די עיצבן אותו, אבל אני קצת תפסתי על זה טרמפ ודי ירדתי עליו שהיכולת שלו לא עובדת עלי. אבל בכל זאת היה משהו שגרם לי להדלק עליו, אני לא יכולה להצביע על מה אבל זה גורם לי להרגיש נהדר וטוב עם עצמי. ולענייננו, בגלל שהוא לא יכול היה לגלות במה מדובר הוא הגיע למסקנה מטומטמת והוא חשב שאני חשבתי שהוא רוצה להשכיב אותי, אני מאד התעצבנתי מהעניין ואמרתי לו שאני לא בחורה זולה ואם זה מה שהייתי חושבת לא הייתי מגיעה אליו. בכל אופן לקחתי את התיק שלי והלכתי הביתה, דבר זה הטריד אותי כי באמת הרגשתי קרובה אליו, בכל אופן, לא ויתרתי והרמתי לו טלפון בשעה:02:00 והוא אמר שידבר איתי למחרת, בצהריים שוב דיברתי איתו והסברתי לו את המצב ואז פחות או יותר יישרנו קו. בנוסף גם נסעתי אליו שוב והסברתי לו פנים מול פנים ונתתי לו שיחבק אותי ומזה קרה הדבר הנפלא ביותר בעולם: התנשקנו בצורה איטית ומאד רומנטית והנשיקה נמשכה לפחות 20 דקות. היה כזה כיף והרגשתי פשוט נפלא עם עצמי וגם עכשיו כשאני כותבת את זה אני מרגישה פרפרים בבטן, ויש בתוכי מן התרגשות כזו שאיני יכולה להסביר אותה. בכל אופן יומני היקר תודה רבה לך על אוזן הקשבת ואני באמת מקווה שייצא מזה משהו כי אף פעם לא יצא לי להרגיש כך כלפי מישהו, ואני מקווה שזה יימשך, האי - אורגזמה לפני מספר ימים סוכם ביננו שאנו נדבר ונקבע מקום שאפשר להפגש בו. הוחלט שאנו ניסע להוואי ומשם נשוט בספינה לאחד האיים הבודדים במקום. כשהגענו להוואי עלינו לספינה שנקראת " ספינת האהבה " ובכניסה חיכו לנו נערות הוואי אשר חילקו לנו פרחים ושמו אותם מסביב לראשנו, עלינו לסיפון העליון של הספינה לבשתי בגד ים מנומר, ןאילו אתה לבשת בגד ים תחתון מנומר אשר הבליט לך את כל החבילה, אותו יום היה מאד חם וכל הזמן הזענו והיינו רטובים, התיישבתי על סיפון הספינה כאשר רגלי פשוקות במעט ואני מורחת על גופי שמן שיזוף, קראתי לך ומרחתי לך שמן שיזוף בגב ובתוך היריכיים דבר שגרם לשנינו לאבד את עשתונותינו ויצר הרע שבתוכינו פשוט יצא החוצה התחלת למרוח לי את רגלי מבפנים ואת השפתיים העבות של הדגדגן, התחלתי להיאנח במקצת וגם אתה העניינים ביננו החלו להתלהט כאשר לפתע הודיעו בכריזה שהגענו למחוז חפצנו. ירדנו מהספינה והגענו לאי מהמם ביופיו אשר נקרא : " אורגזמה ". מה שגרם לאי להיות ייחודי הוא הלגונה הבהירה של המים ועצי הקוקוס הגדולים הגדלים לאורך החוף. אבל הדבר שהכי עניין אותנו הוא שהחוף היה מבודד ולא היה אף אחד אחר מלבדנו. הורדתי את החולצה שלבשתי על הספינה והלכתי לאורך החוף לצידך כאשר הביקיני הוא הדבר היחידי שנמצא על גופי. בעודנו הולכים אנו מרגישים איך הזיעה ניגרת על גופנו דבר שחירמן אותנו עוד יותר. התחלת לשלוח לי ידיים לישבן השובב שלי ולשחק איתו ואילו אני לא יכלתי לשתוק על כך והתחלתי ללטף לך את הזין והרגשתי איך הוא מתחיל לעמוד ולעורר בך את יצר מינך שכ"כ רציתי שייצא. את ידך העברת לאורך השביל שבין שדי והתחלת לרדת לכיוון הבטן הרמת אותי והשכבת אותי על החוף, לקחת קוקוס שברת אותו לשניים ואת המיץ מרחת על הגופי כשפתאום העברת את לשונך לאורך גופי והרגשתי איך היא נכנסת לכל תא ותא בגופי. בעזרת שיניך קרעת את החלק התחתון של בגד ים ועם ידך הורדת לי את החלק העליון. שלחתי את ידי יותר למטה לכיוון הביצים והפכתי אותך כך שאני הפעם הייתי למעלה ואתה היית למטה, והרגשנו איך שנינו התחלנו להיות רטובים והמשכנו להתחכך אחד עם השני ואז הרמת אותי כאשר פטמותי הזדקרו ועם רגלי ליפפתי את מותנך השזוף הסקסי והחלק להפליא והפלת את שנינו למים, התחלת לנשק את צווארי בלהט ותוך כדי משכת את שיערי לאחור, דבר שגרם לשכרון חושים, ואז שמעתי איך שנינו נאנחים בלהט וצעקתי לך : " תמשיך, אל תפסיק, אני רוצה להרגיש אותו נכנס " הפכתי אותך והתיישבתי עליך ותוך כדי התחלתי לנשק אותך מהצוואר עד לאוזן ניסית למנוע ממני מלעשות זאת אך ללא הצלחה, המשכתי לנשק אותך אך הפעם ירדתי לפיטמה שלך והתחלתי ללקק אותה בלהט ומצצתי לך אותה עד שירד לך דם. המשכתי עם הליקוקים לרדת למטה לכיוון הבטן ושם הוצאתי את לשוני והתחלתי לטייל איתה לאורך הבטן הרטובה והסקסית שלך והגעתי עד לצד הימני של הבטן מפני שאני יודעת שאתה " קצת רגיש " באיזור. התחלת להיאנח יותר חזק ועם ידך משכת את שיערי ואני המשכתי עם ידי למטה לאיזור המפשעה וליטפתי לך את היריכיים מבפנים דבר שגרם לך לאבד את עשתונותיך עוד יותר, ועם הלשון התחלתי ללקק לך את הביצים ולמצוץ אותם ללא הפסקה ובמקביל ליטפתי לך את הזין עם ידי עד שליקקתי את דרכי לזין שלך. ליקקתי לך הזין לכל אורכו ולאחר מכן מצצתי לך את הקצה שלו והכנסתי אותו לפי וליקקתי אותו מבפנים ושוב הוצאתי ושוב הכנסתי עד שהתיישבתי עליו והרגשתי איך הוא נכנס לתוך גופי לאט לאט, שנינו התחלנו להיאנח ולצעוק אחד לשני : " יותר חזק ". ושנינו התחלנו לדחוף ביחד ואני הרגשתי איך אנו מזיעים יותר ורוצים אחד את השני יותר ובגלל הלהט היה לנו קשה להשיג את זה, ובעודנו דוחפים ביחד הגיע גדול אשר שטף את שנינו, ולפתע שנינו הגענו למקום שרצינו כ"כ להגיע מההתחלה ועדיין המשכנו להתנשף בחוזקה עד שהגענו לרגיעה נפשית. המשכנו להישאר שכובים אחד ליד השני עד לזמן השקיעה היפהיפיה המייחדת את המקום. נ.ב הפסדתי בהתערבות ואני נמפומנית! ביום קיץ חם... ביום קיץ חם ושרבי הלכתי לים לבדי. נכנסתי למקלחת הורדתי שיערות בכל גופי ולבשתי בגד ים ביקיני בצבע טורקיז. הבגד ים חיטב לי את הגוף בצורה שיכולה לזעזע כל גבר. כאשר עמדתי היו יכולים לראות את הרווח שיש לי בין רגלי ואילו החזה שלי הזדקר ועמד זקוף. המשך בעמוד הבא מחכה מכם לתגובות?

למעלה