יומולדת לחברה

יחבוקית

New member
יומולדת לחברה../images/Emo65.gif

לחברה הכי טובה שלי יש יומולדת עוד 10 ימים בערך[[היא תהיה בת 14]] אין לי שמץץץץץ מה לקנות לה היא עושה חדר חדש אז חשבתי לקנות לה משהו לחדר אבל אני לא יודעת מה! היא עושה פינת זולה והיא רוצה כל מיני כריות ודברים בסגנון.. אבל עדיין אני לא יודעת מה לקנות לה... ואני רוצה גם לעשות לה מן מחברת כזאת עם כל מיני שירים ובדיחות פרטיות ותמונות שלנו ואני רוצה לשים עוד כמה דברים במחברת... למי שיש עוד רעיונות אני אשמח תודה שלי

KarinDi

New member
חדר חדש ומחברת חברות

מה התקציב שלך? מתנות לחדר החדש: פוף, כמה כריות צבעוניות, מזרון, שולחן נמוך (מוכרים בחנויות כמו אודם, אפשר גם מעין מגש למיטה שהיא יכולה לשים בתור שולחן), שטיח קטן, מנורות מיוחדות (לבה, בצורות), קטורת+מתקן לקטורת, לוח מודעות יפה עם תמונות ופתקים, תמונה יפה/פוסטר/לונג, שעון קיר עם הקדשה, בובה ענקית (בהנחה שהתקציב גדול וא שתקני עם עוד אנשים), מתקן לדיסקים, מתלה לתמונות, ווים לתיקים/בגדים, מראה, מובייל... בקיצור רעיונות לחדר לא חסר, וזה שיש לה סגנון מוגדר מאוד עוזר-תממיד אפשר להכנס לחנויות כמו "בראשית" ולמצוא שם פסל יפה או משו מיוחד אחר. בקשר למחברת שאת רוצה לעשות לה-פה יש המון קטעים נחמדים, וגם כאן. את יכולה להוסיף לה מילים של שירים שקשורים לחברות, להדביק חומר בנושא שמעניין אותה (למשל טיפים בנושא עיצוב החדר החדש), תמונות של כל הדברים שהיא אוהבת (מעכלים, צבעים, חיות מסויימות, תחביבים), בדיחות בכלמיני נושאים, זכרונות שיכתבו לה חברים טובים, אסטרולוגיה, פרטים על כלמיני אירועים שקרו ביום בו היא נולדה (ישלי המון אתרים בנושא אם את רוצה תפני בפרטי), להדביק מזכרות (כרטיס לסרט שראיתן יחד, מפית מבית קפה, קטלוג של חנות אהובה וכו'), רשימת דברים שהיא צריכה להספיק לעשות עד...(היומולדת הבא, הצבא, החתונה), שעשועונים, פתגמים חמודים (ראי לינק). מקווה שעזרתי לך!!! אם אתה צריכה עוד עזרה אל תתביישי לבקש, וכמובן-ספרי לנו מה קנית ומה עשית!

יחבוקית

New member
ווווואאאאאאאאוווווו../images/Emo47.gif

תודה רבה קרין עזרת לי מאוד!!!!!!!!!! אני ישים כל מיני תמונות של אוכל [[אנחנו כל הזמן צוחקות על זה שאנחנו טוחנות]] אני חושבת שאני יקנה לה מתנה שעון לחדר או בובה ענקית ואני יכתוב כל מיני אירועים שקרו ביום שהיא נולדה ואני כבר שולחת לך מסר
עזרת לי ה-מ-ו-ן
שלי

KarinDi

New member
../images/Emo9.gif

אני שמחה מאוד שעזרתי לך כל כך, אין בעד מה בכלל! אני הייתי הולכת על שעון עם חריטה או אפילו עם תמונה של שתיכן... מזל טוב לה!

Reuvens

New member
אולי חמסה עם תמונה

אולי חמסה עם תמונה שלה ושלך . עוד רעיונות ב www.shamirnet.com בהצלחה, ראובן.

למעלה