יומאחד

Yael Floyd

New member
יומאחד

יומאחד אולי כשנזדקן או אפילו בגלגול אחר נדבר.

Yael Floyd

New member
בגלגול אחר

בגלגול אחר נהיה חתולים נשרוט אחד את השניה עד זוב דם. הרי כשרצית אותי אמרת שכאב מעורר בך יצרים אז בגלגול אחר תאהב אותי עד שלא ישאר לך כלום בוורידים. בתזונה מנומסת שכמותי.

P h e n i x

New member
לא יודעת למה

או איך, אבל בשורות המעטות, במילים קצרות הבעת לי כל כך הרבה כאב. עוררת בי רצון ענקי להגן עלייך ולחבק אותך, וזה לא משהו שקורה לי בכלל.

Yael Floyd

New member
דארלינג

דארלינג רוצה לבוא איתי? נעשה ביחד גוד טיים אתה תהיה הבל אני אהיה קין נעשה ביחד גוד טיים, דארלינג כשאשלח בך חיצים בחורשה.

Yael Floyd

New member
אני דווקא חושבת

אני דווקא חושבת ש יכולתי לאהוב אותך כש הייתי ילדה קטנה והאמנתי ש אני יפה.

Yael Floyd

New member
יומאחד

יומאחד אולי כשנזדקן או אפילו בגלגול אחר נסתדר.

רותי ב.

New member
לא יודעת

כל אחד מהם, הכאיב. כולם ביחד, היה לי קשה להכיל אותם. ...... ונזכרתי באיזה משפט מאיזה סרט, ואפילו לא מעזה לרשום אותו פה.

סתם הגר

New member
*

רוקפור חוזר משם האיש שכבר ראה הכל ובעיניו ניצוץ של יהלום, נטרף בדעתו מזמן הפכו חייו ריקים כמו רחובות שאין להם שמות, כיבו את האורות, סגר את הדלתות שוער הלילה, משותק ממחשבות ומניצוץ שנעלם בשעת השחר, יש אור אחר מסוף היום ואין סיפוק משום דבר איבד שליטה, האיש שבעיניו ראה יותר מדי אמרו: "אתה נשארת דמות מהעבר" נותר רק לחכות. (האיש שכבר ראה הכל) * סתם..כי התנגן לי בראש, וסתם..כי עצוב לקרוא והרבה כי אני אוהבת אותך תמיד

רותי ב.

New member
זה טפשי מדי,

והזוי מדי, וזה בכלל היה איזה סרט קומדיה כזה, מצחיק, מטורף, בין הדמויות שבו, לא אחת מהדמויות הראשיות דווקא, הייתה אישה מוכה, חבולה, שעברה התעללויות בלי סוף היא מסתכלת על איזה קקטוס, מעבר לחלון, אומרת 'לפעמים אני מקנאה בקקטוס הזה, רוצה להיות קקטוס'. ולא יודעת למה, בכל הסרט הזה, דווקא המשפט הזה נורא טלטל אותי. להגיע למצב של לקנא בקקטוס, לרצות להיות קקטוס. זהו.

למעלה