יום ששי: כמה טוב לא לעשות כלום

יום ששי: כמה טוב לא לעשות כלום

ואחר כך לנוח קצת...
(כדי לגוון, תמונה שצילמתי במפלי הניאגרה לפני כמה שנים)

 

עפריק

New member
אכן כן

סתאלבט על העננים אמרו הגששים...אני רץ להכין לחם בית ...
 

Sודית

New member
אהלן עפריק....מזתומרת הולך להכין לחם בית?

כשכותבים כזה דבר מיד צריך להגיע אחריו המרשם


ספר לנו איך יצא.....וכמובן תמונות, אחרת זה לא נקרא.
 

עפריק

New member
אהלן סודית

אני אופה ומבשל כמו הסבתות של פעם ...קצת מזה ועוד טיפה מזה חחח
 

Sודית

New member
וואוו איזה יופי זה נראה - כל הכבוד לך יא אופה, אתה גם יפה?

אני רואה שם סיר של ג'חנון/קובנה - אתה גם יודע להכין?
אני עושה אחלה של קובנה אבל עם ג'חנון לא הולך לי, קשנ מידי.

איזה יופי של לחמיות....מה זה הפירורים החומים, שוקולד??

שתסיים תעבור אלי ותכין גם לי
 

luna46

New member
היי עפריק

סחתיין על הלחמניות. אתה בטוח שלא קנית אותם ושמת אותם על המגש שיראה כאילו אפית אותם? חחח
סתם. מאמינה לך. סודית, נראה לי שהפרורים החומים האלה זה גרעיני חמנייה. צדקתי עפריק?
 

Sודית

New member
בכל זאת זה נראה כמו פירורי שוקולד


אבל במחשבה שניה אולי זה התבלין הזה שנקרא חַבַּה-סודה - מכיר עפריק?
התימנים שמים את זה בעוגיות (גם אני) זה נותן טעם מיוחד.

לונה זה נראה לי קטן לגרעיני חמניה.....ומה שלומך חמודה?
 

עפריק

New member
לונה אני אופה כבר שנים

ומעבר לזה שאני מאוד אוהב לבשל... הגרעינים זה סובין לקישוט וגם בבצק עצמו...
 

עפריק

New member
סודית הפירורים החומים זה

זרעי סובין שאותם וגם שומשום אנ י שם בבצק וגם מוסיף מעל אני גם מורח את הלחם עם רוטב סויה מהול במים זה נותן את הצבע השחום וכמובן חלמון של ביצה עם מעט מים...אני גם מוסיף שתי כפות טחינה גולמית ...יוצא פיגוז
 

Sודית

New member
איזה טעם יש להם? מעניין ההוספה של הטחינה

זה עוד אף פעם לא שמעתי....תביא ביס לטעום
 

tch111

New member
אם זה יוצא פיגוז למה תשמור זאת רק לעצמך


תן מרשם, בבקשה
 

Sודית

New member
איזו קשת בענן מדהימה....בכלל תמונה מיוחדת מאוד

יווווו.....אני חייבת לעוף.....בובי צריך לקבל חיסון אז נעשה כבר סובב בעיר.
איך לא שמתי לה .....הזמן אץ ורץ לו.....להתראות.....

ובינתיים ערב שיש נפלא לכולם.
 
למעלה