לחמניות לפסח
מצרפת לך תמונה של איך זה יוצא, מחר אני מעלה את הרשומה לבלוג, יהיה שם המון תמונות של כל שלבי ההכנה וגם עוד מתכון לבייגלס מתוקים לפסח, אם תרצי אשלח לך קישור בבוקר.
מקווה שתצליחי, עדכני אותי
מצרכים:
כוס מים
חצי כוס שמן
כפית סוכר
כפית מלח
כוס קמח מצה
4 ביצים
אופן הכנה:
להרתיח על הגז - כוס מים, חצי כוס שמן,כפית סוכר וכפית מלח, כשרותח להוסיף בבת אחת את הכוס קמח מצה ולערבב במהירות עד שמתקבל כדור שנפרד מהדפנות בקלות של הסיר.
לשים ביצה אחת ולערבב היטב עד שנבלעת בתערובת וכך גם את השאר, כל פעם ביצה אחת.
מניחים קצת להתקרר, בערך 10- 15 דקות.
בידיים משומנות, יוצרים כדורים בינוניים ומעבירים לנייר אפיה משומן
אופים בערך 30-40 דקות, הן צריכות להיות זהובות.