יום שני הקרוב-" טראנס באגודה"

DrSnoop

New member
יום שני הקרוב-" טראנס באגודה"

מפגש טראנס באגודה יתקיים ביום שני הקרוב, בשעה 20:30 ברח' נחמני 28 בתל אביב. לאחרונה נשאלו הרבה שאלות והועלו חששות לגבי הגעה לפגישות. אני רוצה להדגיש שמדובר במפגש חברתי, שהאווירה בו נעימה ומקבלת. כמו בכל קבוצה לפעמים יש גם דיונים סוערים, אבל לרוב הכל נעשה מתוך כבוד והבנה הדדית. אשמח לראות את כל מי שמרגישה ומרגיש שהוא רוצה לפגוש אנשים לשיחה, להעלות חששות, ולהיות בסביבה לא שיפוטית ומקבלת. אשמח גם לשמוע תגובות על הדברים שלי ממשתפי הקבוצה . אוהבת, חמוטל

אני אנצל את ההזמנה שקיבלתי ממך

מלפני חודשיים כי שמעתי שיש שדרה ירוקה ורחובות יפים שמובילים למפגש , ושמעתי שהמקום די רומנטי ומשרה אווירה נוחה להיות שם , ובנוסף יש גברים + נשים מלאכיות שאוהבות לעזור ולתת מכל הלב . ובנוסף יש אשה מנחה שחוזרת מדי פעם לאנשים שלא דיברו בכדי לתת להם במה מקשיבה עם המון שלווה וולה זה מעודד נתראה שם

נטיה מינית - והעדפה מינית ???

מה זה אומר ? ומה ההבדל ביניהם ? כי אלו שני מונחים שונים ומבלבלים הרבה אנשים ואולי רק אותי ? אני לא יודעת אבל זה נושא של מונחים ושפה ויש להפריד בין ההסברים וכאן הבלבול . Sexual orientation describes the direction of an individual's sexuality, often in relation to their own sex or gender. Common terms for describing sexual orientation include bisexual (bi), heterosexual (straight) and homosexual (lesbian, gay). תודה לכל מי שיסבירו לנו אולי להעלות את ההודעה למעלה גם כן !

ליטל ו

New member
ממה שידוע לי -

אין הבדל. נטיה או העדפה מינית הם אותו הדבר. יש הבדל בין נטיה/העדפה מינית - אל מי נמשכים - ובין זהות מינית - איזה מגדר/מין האדם מרגיש שמתאימים לו עצמו.

העדפה מינית & נטיה מינית

מה שמבלבר אותי זה לקרוא את המסמך של משרד החינוך שמסביר מונחים הומולסביים והבנתי שיש הבדל בין העדפה & ונטיה , וגם הבנתי שיש הבדל בין זהות& ומיגדר

מה שהבנתי

מההגדרות האלה זה שנטייה מינית זה אם האדם הוא גיי סטרייט או בי והעדפה מינית זה מה שהאדם מעדיף לעשות כשהוא מקיים יחסי מין. באופן כללי התרשמתי שכל ההגדרות האלה די מדויקות ומנוסחות היטב.

ליטל ו

New member
נראה שמשרד החינוך

כולל תחת "העדפה מינית" גם העדפות שאינן קשורות למגדר האנשים אליהם נמשכים, אלא גם, למשל, אם אוהבים BDSM, אם יש פטיש נעלי עקב וכד'. מצד שני, משרד החינוך כותב זאת תחת "דברים שצריך לדעת על הומוסקסואליות". אבל שם גם מופיע המידע הטרנסי שלו. להערכתי, זה מבוסס באופן חלקי במקרה הטוב, אבל לא בהכרח מוטעה. סחתיין שאת מוצאת את הדפים האלה!

DrSnoop

New member
אני שמחה שההודעה שלי עוררה

תגובות חיוביות:) ואני גם אשמח לכאלו שמתייחסות אליה- אם בא למישהם,
כמובן

למעלה