יום שלישי נפלא לכולנו

שמחה37

New member
יום שלישי נפלא לכולנו../images/Emo140.gif

יום טוב מלא אור ובשורות טובות, יוצאת להטען בשדות מאחלת רק טוב באהבה רבה שמחה

שמחה37

New member
מרק מרק מרק מרק

הצלה, אני קוראת לו בבוקר חותכת ירקות מכל הסוגים מכניסה לסיר מוסיפה חוויג' כרכום ומלח אם בא לי מעשירה אותו עם גריסים עדשים וכד' תמיד יש משהו לשעת חרום טעים משביע ממלא ובריא שמחה

Distractions

New member
נשמע טוב

המרק היחיד שאני יודעת להכין זה מאבקה. אבל אני מוסיפה לו ברוקולי קפוא של סנפרוסט שמפשירים.

אופירA

New member
מנהל
המרק שמככב אצלי

דבילי לחלוטין: ירקות, מים, מלח. זהו! איזה ירקות שעולים על דעתי. חתוכים בכל גודל שהוא (אפשר למעוך אח"כ כשמוכן). חשוב שיהיה קולרבי וכן כרוב או כרובית, כי זה נותן את ה-טעם של המרק. גזר ובטטה אני מדירה מהמרק, כי אני לא אוהבת את הטעם. אבל גזר מוקפא אין בעיה. מוסיפה קצת עדשים ירוקות או כתומות, כדי להעשיר חלבון. פעם שנאתי מרק ירקות. היום אני לא מעבירה יום בלי מרק ירקות. זה מלמד שמתרגלים למאכלים שרוצים להתרגל אליהם ולומדים לאהוב את טעמם.

כרובית

אני כ"כ אוהבת כרובית אך לא מוצאת כרובית ללא תולעים ולכן לצערי הרב נמנעת. הכרובית באמת מוסיפה טעם נפלא למרקים. שלא לדבר על פשטידות.

שמחה37

New member
גם המחירים

של הירקות הטריים בשמיים. אצלנו זה נתח רציני בתקציב. אני נהנית להכין את המרק זה נותן איזה ריח של "בית " הילדים והאיש מאוד נהנים מזה שיש סיר זמין עם ירקות במשך היום הם מקבלים ויטמינים ובריאות חוץ מזה שזה אחלה אוכל במשך היום השרוול לא יכול הכיל יוצר מצלוחית לא גדולה וזה משביע לפחות לשעה שעתיים אם לא יותר וזה אחלה פתרון עבורי ועבור כולנו שמחה

שמחה37

New member
אני מתרגשת

מחר יש לחברה טובה שלי מהכפר יום הולדת הצעתי לה שנעשה ערב בנות ואני מתכוננת כבר יומיים (פרטים טכניים וכאלה) מחר הן תראינה פן אחר שלי יהיה מעניין ואני עדיין מתרגשת. סתם בא לי לשתף שמחה

למעלה