המרק שמככב אצלי
דבילי לחלוטין: ירקות, מים, מלח. זהו! איזה ירקות שעולים על דעתי. חתוכים בכל גודל שהוא (אפשר למעוך אח"כ כשמוכן). חשוב שיהיה קולרבי וכן כרוב או כרובית, כי זה נותן את ה-טעם של המרק. גזר ובטטה אני מדירה מהמרק, כי אני לא אוהבת את הטעם. אבל גזר מוקפא אין בעיה. מוסיפה קצת עדשים ירוקות או כתומות, כדי להעשיר חלבון. פעם שנאתי מרק ירקות. היום אני לא מעבירה יום בלי מרק ירקות. זה מלמד שמתרגלים למאכלים שרוצים להתרגל אליהם ולומדים לאהוב את טעמם.