אגדות עשב הצווארון הלבן.
"עד עצם היום הזה": אחרי שקראתי את התקציר, שאמר שזה פרק שהולך להתמקד בעוץ לי גוץ לי, הדמות הכי מעצבנת(כן, כן. אפילו יותר מהנרי ) והכי פחות חביבה עלי בסדרה, הכנתי את עצמי לפרק שאני בטח לא אוהב בכלל, אבל אז התחיל הפרק ומקריאה בקרדיטים גיליתי שהכותבת של הפרק היא ג'יין אספנסון, כותבת שיש לי לא מעט כבוד בשבילה(טוב לפחות כל עוד זה לא קשור ל"מחסן סודי 13".
), אמרתי לעצמי שאולי הפרק לא יהיה כל כך נורא...
מה גזר הדין? הפרק הצליח להפתיע לטובה. אפילו מאוד. עד כה, הייתי אומר שאולי הוא אפילו הפרק הכי מוצלח שהיה בסדרה. סך הכול העלילה, בשתי העולמות, הצליחה להיות מעניינת, היו דיאלוגים טובים ואפילו הנרי ועוץ לי גוץ לי היו חביבים ולא מעצבנים. רק חבל ש- 5 הדקות האחרונות של הפרק היו סתם מגוחכות, קלישאתיות וקצת לא אמינות. ציון: 8.
העשב של השכן: התלבטתי רבות אם לצפות בפרק או לא, אחרי העונה ה- 7 הנוראית שבסופה אמרתי לעצמי שאני לא הולך לחזור לעונה ה-8. בסוף החלטתי לשבת ולצפות בפרק ו... חוץ מהסצנה בין אנדי לרבי בקפיטריה של בית החולים, שהזכירה את כל הדברים הרעים של העונה ה- 7, היה פרק פתיחת עונה מוצלח, שהצליח להזכיר במקצת למה אהבתי את הסדרה הזו בעונות הראשונות שלה – ההומור השחור והדיאלוגים השנונים. נחכה לפרק הבא ונראה האם העונה הולכת להזכיר את העונות האחרונות הגרועות של הסדרה, או שהיא דווקא תצליח לשחזר, גם אם במקצת, את העונות הראשונות של הסדרה. ציון: 9.
צווארון לבן: אני אתחיל בשאלה - למה הכניסו את הילארי ברטון לרשימת השחקנים הקבועים של הסדרה אם היא לא מקבלת זמן מסך? מישהו יכול להסביר לי? בפרק הראשון של העונה הייתה לה סצנה קצרצרה של דקה או שתיים, עם מעט מאוד דיאלוג ובפרק הנוכחי, היא לא קיבלה אפילו שנייה... זה הולך להשתנות בהמשך העונה?
כעת לעיקר – הטוב: כל הקטע במוזיאון, ולא רק עם התכסיס של קאפרי ומוזי. החלק הראשון של הפרק. בערך עד הנקודה שפיטר הגיע עם אלי לשעון השמש, כדי לעזור לניל ומוזי לקדם את המסע לעבר האוצר.
הרע: בכנות, הפרק היה די משעמם. העלילה ,בסך הכול, הייתה די חלשה, לטעמי, לעוסה, ולא מספיק מעניינת. בכלל כל העלילה המשנית של החטיפה של הבת של אחד האחים, לטעמי, הרגישה מאוד חפוזה, וקצת(טוב הרבה יותר מקצת) לא אמינה ב"פיתרון" שלה. ציון: 3.