עומרי האוזר
New member
יום רביעי - 21:30 "עובדה"
כתבה על דריסות על פסי הרכבת בשם "תעצרו את הרכבת".
הוצאת לי את המילים מהמקלדתיום רביעי - 21:30 "עובדה"
וכבר יצאו מפה של מישהו אחר לפניהוצאת לי את המילים מהמקלדת
יש פרומו של הכתבה ב"עובדה" וזה ממש מצמרר עצם המחשבה הזאת שרכבת עוברת כל כך קרוב
אני מאמינה שאתה צודקוכבר יצאו מפה של מישהו אחר לפני
שעות מספר מאיר כתב הודעה באמת מסוכן כל המקרים האלה ששומעים עליהם אבל זאת לא רק אשמת הרכבת הם יודעים שיש שם מסילה כמובן שצריך לגדר בצורה כלשהי באיזורים מיושבים
כן נחכה ונראהאני מאמינה שאתה צודק
אבל נאלץ לחכות ליום רביעי כדי לראות מה יש להם לומר. יש לי הרגשה שהבעיה כאובה הרבה יותר אבל אני לא רוצה להכנס לספקולציות, נחכה ונראה. וכן כבר ראיתי שמאיר הזכיר זאת לפנינו.
מדובר על שכונת הרכבת בלודאני מאמינה שאתה צודק
אבל נאלץ לחכות ליום רביעי כדי לראות מה יש להם לומר. יש לי הרגשה שהבעיה כאובה הרבה יותר אבל אני לא רוצה להכנס לספקולציות, נחכה ונראה. וכן כבר ראיתי שמאיר הזכיר זאת לפנינו.
גם אני מסכים שרצוי לחכות ולראותמדובר על שכונת הרכבת בלוד
הם גרים צמוד למסילה וזו בעיה רצינית מאוד, אבל לדעתי מי שאשם זה בעיקר ההורים שלא שומרים על ילדיהם, נותנים להם להתרוצץ לבד בחצר בלי השגחה ולא דואגים לגדר או אפילו סתאם משהו פרובזורי שיחצוץ בין החצרות לבין המסילה וימנע מהילדים להגיע אליה. זו לא חוכמה להאשים רק את הרכבת ולחכות שהבעיה תיפטר מעצמה כשבנתיים נדרסים שם ילדים. אני לדוגמא לא הייתי נותן לבת שלי לשחק ליד המסילה כמו שאני לא נותן לה לשחק על הכביש.
דוד-מן הסתם אם הבניה שם לא חוקיתגם אני מסכים שרצוי לחכות ולראות
אבל אני מאוד מקווה שהכתבה תציין שבכל העולם עוברות רכבות בקטעי תוואי עירוניים בצמוד לשכונות מגורים ובתוכן. כמובן שקיימת סכנת נפשות חמורה ביותר אם לא מקפידים על גידור שטח המסילה. נשארת השאלה: על מי תוטל האחראיות לקביעת אופן הגידור (רמת המיגון...) ומימונו (ביצוע + תחזוקה)?
אני לא מכיר את החוק ספציפית לרכבתדוד-מן הסתם אם הבניה שם לא חוקית
אז אף אחד לא יקח על עצמו לגדר את המסילה במקום. אם הבנתי נכון, הם השתלטו על השטח שם בבניה פרטיזנית, הערייה פוחדת להתעסק איתם לכן גם לא מפנים אותם, שלא לדבר על זה שהם בטח גם לא משלמים ארנונה. לכן לא נראה לי שעריית לוד או הרכבת תיזום פרוייקט של גידור המסילה כדי להגן על מסיגי גבול כי בעצם הגידור הם למעשה נותנים גושפנקא להתיישבות הלא חוקית הזו. אני חושב שמי שצריך לדאוג למחסומים או גדרות-לוא דווקא גדר תקנית, הם התושבים שגרים שם ורוצים להגן על ילדיהם מלהגיע בכל דרך שהיא למסילה!!!
לפני כמה חודשיםאני לא מכיר את החוק ספציפית לרכבת
אבל מטעמי הגיון שמי שיוצר סכנה צריך לייצר את המיגון. מכאן שסביר שלפחות באיזורים מיושבים חייבת להיות גדר (אבל כפי שאמרתי אני לא מכיר את החוק הספציפי), למשל כשהלכתי לצלם בעתלית את הקרון ראיתי שהגדר משתרעת מספר עשרות מטרים כל כיוון וזהו. אני הגעתי ליד הבתים הקיצוניים של עתלית (ולא הקיצוני שבהם) ועברתי מצד לצד וכך גם ילדים וכלבים וכו.
הלהודו דמינו???לפני כמה חודשים
מישהו העלה תמונות מאיזה שוק בהודו, אני חושבת שרכבת עברה שם ממש בין האנשים והסחורה זה היה ממש מפחיד. השירשור הזה הזכיר לי את הסיטואציה ההיא.
לגדרות ולחומות יש אפקט פסיכולוגיהלהודו דמינו???
בלי להכנס לנושא ההשטלתות על הקרקע, ברור שהמסילה צריכה להיות מגודרת לכל אורכה. נכון, זה עולה הרבה כסף, אבל צריך להתחיל באזורים עירוניים ומיושבים, בהם הסיכוי לפגיעה במשיגי גבול גדול יותר. אגב, עפ"י החוק הבריטי (נדמה לי שגם הישראלי) גם אם הוצב שלט האוסר כניסה לשטח פרטי מחמת סכנה (כדוגמה: אתר בנייה) ובכ"ז מישהו חדר פנימה ונפגע - אין בעלי השטח פטור מאחראיות!
כוונתך - נגד גידור המסילה?לגדרות ולחומות יש אפקט פסיכולוגי
שלילי.
כול המבנים שם לא חוקים הרי אם הםיום רביעי - 21:30 "עובדה"
מאירכול המבנים שם לא חוקים הרי אם הם
היו יכולים לבנות גם על הפסים הם היו בונים שם. אז שלא יבכו . לסבר את העין לכיתוב 99 אחוז זו השתלטות על אדמות מדינה. שם.
איך אומרים ה-"חבר'ה"? - בכיף.מאיר
ענקית![]()
![]()
החבילה הגיעה, רק בערב אני אוכל לראות אותה אבל קודם כל תודה רבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.