יום רביעי רגעי חלום מתוקים

nmt22

New member
בוקר טוב, אשמח לעזרה

שלום לכולם!
חלמתי שאני נמצא באוטובוס, בכביש מפותל, ואז התחילו להתנפץ כל חלונות האוטובוס שמלפניי כולל חלונות מהגג(כן כן מהגג..) בהתחלה כולם נהנו מזה ולא היתה תחושה של פחד, כאילו זה היה מחזה נדיר כלשהו ומעניין ומהר מאוד זה נהיה מפחיד, החלונות התנפצו מעצמם אחד אחרי השני לחתיכות קטנות מאוד ואז השמשה החלה להתנפץ ולנהג לא הפריע, כולם צעקו לו לעצור אני זוכר שאני קמתי וצעקתי לו תעצור עכשיו בצד עכשיו! וזה משהו שלא אופייני לי בדרכ אני שקט ומופנם.
פה מתחילה התפנית, הנהג מתעלם לגמרי לא מקשיב לאף אחד ומגביר מהירות בכבישים המפותלים, עד אשר מגיע לפני חדה ימינה שלפניו חומה והוא צועק משהו לא ברור ונכנס ישירות לחומה, האוטובוס מתהפך מעל החומה מתכופף באוויר, אני זוכר את זה כרגע שאני מודע לזה שאני ככל הנראה לא יוצא מזה, אני אפילו מרגיש כאילו כל חיי עוברים מול עייני ואני חושב דברים טובים על בת זוגתי ברגע זה, ואז כשהאוטובוס פוגע בקרקע אני מתעורר בלחץ ובזיעה.
אשמח להבין מה קרה פה, לפי מה שאני מרגיש זה היה חלום קצת מורכב רגשית, הרבה רגשות צפו והיה קשה מאוד לחזור לישון לאחר מכן, אשמח לעזרה, תודה רבה ויום טוב!

טופי33

New member
שלום לך איש יקר

החלום מצביע על שינוי .חייך קיבלו תפנית משמעותית .בעבר קרו לך משברים רבים \אכזבות \פחדים .חל שינוי לטובה אתה נהנה אתה מודע לטוב שחדר לחייך ויחד עם זאת יש בך פחד לאבד את הקיים ולחזור לתבנית הישנה והלא רצויה.
בחלום אתה מתמודד עם סיטואציה קיצונית כדי שיהיו לך הכילים להתמודד במציאות.
הפחד הוא דחף הפחד דחף אותך בחלום להתנהג אחרת ממה שמתאים לך וכך במציאות תמנף את הפחד לדחף להניע דברים לשמור על הטוב שקיבלת ולחשוב חיובי.בהצלחה רבה לך

למעלה