יום רביעי - מה בסירים

practical1

New member
אצלי היום

פרגיות בתנור
אורז אדום וחמוציות
אורז לבן
סלט ארטישוק וסלרי
ואולי אאפה קצת היום. מקרב את הסופ"ש..
 

ady18

Well-known member
אצלי

דג סול+ ציפס אפוי
ערב:בורקס בטטה ביתי:)
 
אצלי יש כבר תפריט מגובש

כבד עוף על בצל מטוגן ויין לבן

אורז לבן

בטטות אפויות בשום, שמ"ז ורוזמרין

סלט ירקות ואבוקדו
 
מאחר שאני שומרת כשרות

והכבד חייב לעבור צלייה לפני הטיגון עם הבצל,
אז בדרך אני אוכלת אותו כשהוא ניצלה ובלי בישול\טיגון נוסף.
 
שכחתי להוסיף את הכי חשוב


שאם אני אטגן\אבשל את הכבד לאחר
הצלייה אז הוא יתקשה בדרך כלל.
 
אף פעם לא הבנתי את הקטע של הכשרות בכבד

רוצה לפרט?

הרי אני קונה בסופר, ושם ממילא הכל כשר, אז למה יש צורך בהכשרה נוספת? ולמה רק בכבד?

בכל אופן, אני מטגנת היטב בבצל מטוגן, שום, פלפל חריף, מלח, פש"ג ויין לבן. יוצא סוףףף
 
בגלל שהכבד מלא דם, אי אפשר

להמליח ולהכשיר אותו כמו העוף למשל(
שנמכר בסופר מומלח ומוכשר בדרך כלל )
ההכשרה של הכבד ע"י צלייה בלבד.( כדי שהדם שלו יתנקז החוצה בזמן הצלייה.)
נ.ב.
אני בהחלט מאמינה לך שזה יוצא טעים ורך.
 

dubit1234

New member
אצלי היום

הוצאתי שניצלים מהפריזר, עדיין לא יודעת מה אעשה איתם.

מקווה לקבל פה רעיונות...
 

dubit1234

New member
הכנתי גם תוספת

אורז עם אטריות מהבלוג של בתיה דורון
ולערב אכין מרק בורשט רוסי לצד שמנת חמוצה ולחמניות שחורות.
 
בסוף הוחלט

להכין את מרק העדשים שהמתכון שלו נכתב כאן לפני כמה ימים

אז עוד מעט אלך לקנות סלרי...
חוץ מזה שניצלים מאתמול...
 
למעלה