יום נישואים

Me And Myself 1

New member
יום נישואים

להוריי יש מחר יום נישואים אני אשמח לקבל רעיונות למתנות נחמדות בשבילם (אין הגבלה במחיר) או דברים שקלים לביצוע מהיום למחר. תודה

האמת ש...

לא ממש עברתי על הלינקים שצירפו כאן, אבל הנה רעיון שאני הכנתי להורים שלי ליום נישואים ה-25 שהיה להם. זה דורש קצת זמן והכנה מראש, אבל בכל זאת- הכנתי להם מעין אלבום כזה, עם תמונות מאז שכל אחד מהם היה תינוק, אח"כ נער, ואח"כ כשהם היו זוג, התחתנו, ואז תמונות שלי ושל אחותי ותמונות שלנו כמשפחה. כל עמוד באלבום מייצג תק' חיים אחרת. בכל דף שיבצתי בין 1-4 תמונות (תלוי בתוכן ובמקום), והוספתי ציטוטים משירים שמתאימים (למשל- "תשמור על העולם ילד", "ילדונת", "התינשאי לי"..). את העמודים עצמם קישטתי בצורה 'יצירתית' עם דפים מיוחדים שאפשר לקנות בקרביץ למשל (ניירות אורז וכאלה). בשער שמתי תמונה של ההורים שלי מהחתונה שלהם, ומרחתי אותו בחומר הזה שעושה פיצוצים בתמונה, אז היא נראית ממש עתיקה כזאת. בקיצור- ההתרגשות הייתה גדולה! זאת מתנה מושלמת עבור מי שיש לו קצת חוש יצירתי וקצת רצון להשקיע.

Me And Myself 1

New member
רעיון יפה!

אני חושבת אבל לשמור אותו ליום נישואים עגול כזה :) תודה על הרעיונות של שניכם (שתיכן?) אני אעבור עליהם מיד

למעלה