יום חמישי

3קטנה

New member
יום חמישי ../images/Emo74.gif../images/Emo190.gif../images/Emo76.gif

החלק הטוב של השבוע כבר כאן
יש לנו זמן לנוח לקראת השבוע הבא שמנוקד היטב בחופשת החג
ולספור בינתיים, את כל מה שהיה לנו טוב
את כל מה שהיה לנו רע
ואת כל מה שהיה לא כזה נורא
בשבוע האחרון של השנה

אורקוש

New member
פעם ראשונה

הרע - לא מצליחה לחשוב על דבר רע וזה הדבר הטוב הראשון הטוב - יש לי אפשרות מבחירת הקריירה כרגע לקדם אותה ואני רק צריכה לקבל החלטה מה לעשות ראש השנה שבוע הבא וזה אומר קצת חופש שאני זקוקה לו ואם אפשר אני רוצה לומר שיש לי בעל מדהים שאני מודה כל יום שיש לי אותו. הלא נורא - אני קצת עייפה מהעבודה והלימודים אבל - לא נורא ........ שנה טובה לכולן

דיתיק

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo190.gif../images/Emo153.gif

השיפוץ בבית שלנו כנראה יסתיים לפני החג אז נוכל לעבור ויגיעו כל הרהיטים החדשים שהזמנו ומחכים. גם התנור והקיצ'ן אייד שקיבלתי ליומהולדת כבר מדגדג לי באצבעות לאפות משהו. עוד מעט מגיעים החגים ואיתם הרבה ימי חופש יחד עם האיש שלי. היום אנחנו יוצאים לסרט ול
אחרי שכבר הרבה זמן בא לי. חברה חדשה שפגשתי בפורום הזה
, ואני ממש נהנת להתכתב איתה.
המחזור שלי מסרב להגיע, אני כבר אחרי חבילה של גלולות ושבוע של פרוברה (גם מאז כבר חלף יותר משבוע)- וכלום. השבוע באמת חשבתי שאני משתגעת מלחכות. אבל ברגע של שפיות אחרי שהרופא הציע עוד חבילה של גלולות אמרתי שנחכה עד יום ראשון ואם עד אז זה לא יקרה לא תהיה ברירה אלא לקחת עוד חבילה של גלולות. אלה אם כן למישהי כן יש הצעה יותר יצירתית?
האיש, השבוע כשהיה לי ממש קשה הוא עזב הכל באמצע היום ובא לפנק אותי. וזה באמת עזר.
התעוררתי היום אם כאב שיניים, שיני בינה שאני מנסה להתעלם מקיומן, אני כבר מתחמקת כמה שני מהוצאתן אחרי עקירה סיוטית.רק המחשבה על העקירה מעבירה בי צמרמורת...
היום כבר חמישי, איזה כיף

קוקי75

New member
לא רוצה להלחיץ אבל...

טפלי עכשיו בשיניים כי לא כדאי להיתקע עם בעיה כזו תארי לעצמך שתזדקקי לעקירה במהלך הריון שלבטח יגיע עליך במהרה, טפו טפו

doribl

New member
פעם ראשונה עונה בנושא זה

הרע - היום קיבלתי מחזור אחרי IVF 3, מאוכזבת מאוד הטוב - שבוע הבא יש חופש בעבודה בגלל החג 4 ימים ברצף, עליהם נופל יום הולדת שלי, יום נישואים ואני שמחה לבלות את הימים האלה עם האהוב שלי הלא נורא - למרות האכזבה מהטיפול, משכנעת את עצמי שזה לא נורא, עוד יש צ'אנס ולא אחד. סופ"ש נעים לכולן

הטוב, הרע והלא נורא פעם ראשונה

הטוב- התקבלתי היום לעבודה חדשה ואני אתחיל לעבוד בע"ה ביום ראשון.
יש לי בעל מדהים ואני מודה לקב"ה שהוא איתי תמיד, בלעדיו לא הייתי עוברת את מה שאנחנו עוברות.
אנחנו נוסעים לשבת להורים שלי וזה משמח אותי מאוד.
הרע- הרופא הודיע לי שאני אכן צריכה בסופו של דבר לעשות צילום רחם וביופסיה ואני מאוד חוששת...
הלא נורא- אני לא יודעת האם להגיד בעבודה שאני מטופלת. אם אני לא אגיד, לא יתנו לי לצאת מתי שאני צריכה וגם לא יהיו לי תירוצים לחיסורים. אם אני אגיד, זה עלול להתפרסם וכמעט כולם מכירים אותי שם ואין מצב שאהיה מוכנה שידעו...
אם למישהיא יש מה לומר לגבי העבודה, אני אשמח לשמוע. עד עכשיו, מתחילת הטיפולים לא עבדתי בעבודה קבועה ולכן לא היתה לי בעיה. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות...

אצלי בעבודה

המנהלת שלי יודעת. אני יכולה במיליון אחוזים להגיד שאם היא לא הייתה יודעת בחיים לא הייתי מסתדרת- היא מאוד תומכת ומבינה, ואפילו לא מבינה למה אני לא לוקחת יותר ימי חופש/מחלה... אני כמובן מחזירה מהצד שלי, ולמשל בשבוע כמו השבוע הזה שהיה לי לא כל כך פרודוקטיבי, אני יודעת שבסופשבוע אני אחזיר שעות, ואשלים הרבה דברים. בקיצור- זה הזמן שלנו להבין שאנחנו צריכות גם מעט תמיכה מהסביבה, ולקבל אותה בשמחה (כל עוד היא ניתנת). אני ממליצה לספר. ובכל מקרה- מה שלא תחליטי, שיהיה בהצלחה!!!

לשש

תודה חמודה. הבעיה היא שזו עבודה חדשה ולא אמרתי את זה בהתחלה. אולי היא תעיף אותי???

סדרי עדיפויות

לי קל לדבר, כי מלחתחילה הייתה לי תחושה שזו מנהלת שאני יכולה לדבר איתה על הדברים הללו- והיא תבין. ועם זאת, אני יודעת שהייתי אומרת את זה בכל מקרה, ולא נותנת לה לחשוב שההיעדרויות שלי זה משהו שנובע מחוסר אחריות או דברים בסגנון. שמעתי על מקרים לא נעימים של מנהלים לא מתחשבים, ונראה לי שאם זה המצב הייתי מעדיפה לא לעבוד בכזה מקום מאשר כל הזמן לחפש תירוצים ללמה אני מגיעה מאוחר יותר...

חגית 86

New member
שירי אנסה לעזור לך..

לא הייתי מספרת מיד שאת בטיפולי פוריות, אפשר להסתיר את זה עוד (לפחות לתקופה הקרובה), תכירי את הגורמים שעומדים מולך, תנסי לעצמך זמן להרגיש חופשיה לספר לבוס ולסמוך עליו. כן הייתי ממליצה לספר בהמשך כדי שתרגישי חופשייה להיעדר בשל סיבת הטיפולים. בהצלחה בעבודה החדשה ושתהיה שנה מעוברת

לא לספר

קודם כל תודה ומאחלת לך גם שתמצאי את עצמך בקרוב מאוד בפורום הבא. אמרת שלא היית מספרת אבל אני בדיוק בזמן הזה התחלתי מעקב לפני ביופסיה שזה אומר שאני אצטרך לצאת כל פעם לדם+אולטר'. אני חייבת להיות בעבודה בשבע וחצי, אסותא נמצאים שעה נסיעה ממני ומתחילים בדיקות רק בשבע. איזה תרוץ יש לי לומר לה?? אני בלחץ מהסיפור הזה. חוץ מזה שאני בלחץ מכל התהליך, וביום שלישי יש לי צילום רחם שאני מתפללת שיעבור בשלום. אוווף.

ממירוע

New member
מצטרפת גם

נתחיל מהרע כי הוא לא כל כך נורא
היום נתקעתי עם האוטו אחרי נסיעה ארוכה לחיפה - האוטו החליט שהוא מתחמם ונעצר.... אז היה צריך לחכות לגרר ולהתעכב בדרך הביתה למרות העייפות, אבל לפחות זכיתי לסיפורי גרירה מצחיקים מהנהג (וגם טרמפ הביתה...)
עומס מטורף בעבודה ובבית - העברנו את הדירה והכל עדיין בבלגן, יש סופשבוע עמוס ולא לגמרי יודעת אם האוטו כבר יתוקן ואם נסתדר ואני עם מחסור אסטרונומי בשעות שינה..... אבל זה באמת לא נורא כי הכל זה לקראת הטוב....
ביום שלישי אנחנו טסים לאוסטרליה לחודש!!!!! הפסקה מטיפולים, מהחיים, מהעבודה.... כיף גדול!!!! אז בתכלס'.... מה כבר יכול להיות רע

תגובה

אני חושבת שכדאי לומר בעבודה, יש לך זכיות כמטופלת פריון, אין מה לעשות יש ימים שצריכים להחסיר בעקבות הטיפולים ומהיותך מטופלת פריון הם יצטרכו לסתום את הפה כי זה החוק. אני חושבת שתספרי לבוס הישיר שלך ורק לו, ותבקשי לשמור על דיסקרטיות. אני מבינה את ההתלבטות שלך, אני חכמה בלומר לך, אבל למען האמת זה באמת קשה, כי לא בא לספר לכל אחד.

אף אחד

חוץ מההורים שלי וכל אלה שמטפלים בנו, אף אחד לא יודע. יכולים להגיד לי שזה לא מתאים להם בגלל הטיפולים אפילו שכבר קיבלו אותי??

זמירה2

New member
תגובה האם לספר בעבודה?

אני לא מספרת מהסיבה שלי יש בוס שאם אני מספרת לו ואפילו שמבקשת שזה ישמר בדיסקרטיות. עוד לא יצאתי מהחדר שלו וכבר כל החברה יודעת. ידוע כפטפטן גדול עוד אומרים על הנקבות שהן פטפטניות. כבר קרה לי מקרה איתו כשבעלי לא הרגיש טוב .כל החברה ידעה ושאלה אותי שאלות הפטפטן סיפר למרות שביקשתי. אז בנות מה היתן עושות במקרה כזה עדין חושבות שצרים לספר ?. נכון שיש חוקים ומגיע לנו להעדר אבל עם בוס מהסוג הזה מה עושים?

efratvo

New member
תספרי למנהל שמעליו

אם זו חברה עם מדיניות פתוחה לפחות תהיי מוגנת מפיטורים בגלל העדרות.

זמירה2

New member
אני חושבת גם על זה

המנכ"ל הוא זה שמעליו. או מנהלת כח אדם שהיא בעצמה עברה הפריית מבחנה.(ילד ללא נישואים) אבל אני לא סומכת לצערי ובד"כ האינטואיציות שלי לא מטעות אותי. בשלב זה לוקחת סיכון של פיטורים.(אולי זה יהיה לטובה מאמינה שכן). שנה טובה מאושרת בריאה ופוריה לכולכן. אה כן והכי חשוב ר ג ו ע ה אומרים שזה משפיע. לצערי עם עבודה כמו שלי ובוס כזה אני לא אהיה ר ג ו ע ה . אז אולי באמת שיפטרו בגלל העדרות למטרה טובה

חגית 86

New member
זמירה לא הייתי מספרת..

למרות הקושי הכרוך ביציאות כביכול בלי סיבה, לא הייתי לוקחת סיכון לספר לבוס חסר דיסקרטיות.

למעלה