יום חג עצוב!

frankthe

New member
יום חג עצוב!

שבוע טוב!
היום יום חג - נפתחה עונת הכדורגל!
וברוח המשחקים האולימפיים - אנחנו בחגיגה. יש משחק כדורגל בין שתי הקבוצות שלנו - מכבי מול הפועל! דרבי!!!
שתי הקבוצות עברו קיץ שקט לעומת הקבוצות האחרות והתחזקו ונראה כי הולכת להיות לנו עונה טובה ומעניינת!

אבל... אליה וקוץ בה!
שוב אנו נתקלים בניהול הכושל של עירית חיפה, ושל כל הגורמים המקרובים לענין.
תושבי קרית אליעזר נשארים שוב עם הבעיות. החגיגה תעבור לה אבל לפני ואחרי אנו, תושבי קרית אליעזר סובלים שוב מבעיות של זיהום רעש, מכוניות רבות החונות בשכונה, עולות על מדרכות, חוסומות את הפתחים לכניסות של הבית, האישה הנכה כבר לא צלך היום מהבית שלה. הכניסה נחסמה על ידי מכונית ולא תוכל לעבור עם כיסא הגלגלים שלה. יש גם את תופעת החניות הכפולות כך שאם מישהו רוצה לצאת - אז תשכח מזה חביבי! מישהו חסם את הרכב שלך עם חניה כפולה.
שיא השיאים - רכב מזדה 3 שהחנה את הרכב בחניה כפולה כך שהוא חוסם שתי רכבים, האיש הדליק אורות מצוקה והלך לו למשחק... אתם מבינים? הוא במצוקה! הוא חייב להגיע למשחק מהר אז מה זה משנה אם הוא חוסם מכונית אחת או שתיים? הוא במצוקת חנייה!

התקשרתי לעיריה - אין להם מה לעשות! העיריה לא מפעילה פקחי חניה במהלך שישיבת, בטח לא בערב, בטח לא באיזור קרית אליעזר. אין להם אפשרות לעזור לנו!
הזמנו משטרה! אנחנו מחכים שהמשטרה תבוא ותיתן דוחות כי העיריה לא עושה את זה אבל באמת ובתמים אנחנו צריכים למצוא פתרון לעונה האחרונה של הסיוט שקרוי איצטדיון קרית אליעזר.
יש פתרון או שכל פעם שיהיה משחק אני צריך לשכוח מחניה נורמלית? כניסה לבית בצורה חופשית?
אני אוהב כדורגל! אני אוהד של מכבי חיפה מעל 40 שנה, אבל באמת זה די נמאס לי לסבול כל פעם שיש משחק!
אז חג שמח לנו! משחק פתיחת העונה עכשיו! אבל גם עצוב ומעצבן לנו!
שבוע טוב!

שרונהה

New member
זה עצוב וזה מרגיז.........

ואני לא מקנאה בכם, תושבי קרית אליעזר. לחיות ב"טירוף" הזה כל עונת המשחקים. ליבי אתכם

חייבים למצוא פתרון גם אם זו העונה האחרונה, אתם צריכים לפנות גם לעיריה וגם למשטרה שתגביר את נוכחותה בימים בהם מתקיימים המשחקים.

PinkyRaSta

New member
הצלחתי להתעצבן מלקרוא את זה

זכור לי טוב טוב מה הולך שם בזמן המשחקים, שלא נדבר על דרבי..

אולי להחתים עצומה של התושבים/ות באיזור?

גרי רשף

New member
מאיגרא רמה לבירא עמיקתא

איזה קיץ היה לנו: אליפות אירופה בכדורגל עם ספרד,
אולימפיאדה עם שיאי עולם ואולי לי קורזיץ עוד תפנק אותנו מחר במדליה..
חלום!

הנה הולך הכל להיגמר ואנחנו נחזור לליגת הלוזונים..
כואב!

למעלה