certified.woke
Well-known member
.
להיפך. אֵל הפיק גם בעבר היותר רחוק כמה וכמה הכחדות.
אלו שאתה מסנגר עליהם יומם ולילה טוענים בכלל שלא היהיום השואה הוא במינימום Memorial Day לאי-נוכחות אֵל בדיוק כשהיה צורך בהתערבותו, אך כללית - ראיה לכאורה לאי-קיומו
לא נתן לשרש מכחישי שואה, במיוחד לא בעידן בו יכול כל סָפֵק-אדם, פלסטיני או לא, ללהג באזני רבבות "עוקבים".אלו שאתה מסנגר עליהם יומם ולילה טוענים בכלל שלא היה
למען הסר ספק, מסכים בהחלט שזאת הוכחה לאי קיומו של אל וכל הפרשנויות למעשה מצוצות מהאצבע.
לא נתן לשרש מכחישי שואה, במיוחד לא בעידן בו יכול כל סָפֵק-אדם, פלסטיני או לא, ללהג באזני רבבות "עוקבים".
הכחשת שואה היא סוג של תיאורית קונספירציה, סוג בזוי.
יותר משאני מסנגר כפריים קשי-יום, שסביר כי מרביתם נטולי השכלה כללית כדי הכחשת שואה, אני מקטרג על פורעים וסיעניהם...
ממש לא,למען הסר ספק, מסכים בהחלט שזאת הוכחה לאי קיומו של אל וכל הפרשנויות למעשה מצוצות מהאצבע.
תבקש ממוגבי להסביר לך, אני לא יכול לרדת כ"כ נמוך ברמה.ממש לא,
למה אלוהים צריך להתערב ברצח של מיליונים ולא ברצח של אחד?
הוא מתעסק רק בדברים "גדולים" כמו ראש ממשלה?
הטיה אנושית.
גבר,אתה יודע שאני צודק.תבקש ממוגבי להסביר לך, אני לא יכול לרדת כ"כ נמוך ברמה.
אכן כך, יפה אמרת. בכל אופן, כך בעיני אלו שלכתחילה לא מאמינים בקיומו של אלוקים. אלו שכן מאמינים, כמובן שהם לא רואים ביום השואה ובדרך כלל גם לא בשואה עצמה "ראיה לאי-קיומו".יום השואה הוא במינימום Memorial Day לאי-נוכחות אֵל בדיוק כשהיה צורך בהתערבותו, אך כללית - ראיה לכאורה לאי-קיומו
איך זה מוכיח את קיומו או אי קיומו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.