לא ממשיום העצמאות
אין תחבורה ציבורית ביום העצמאות נכון? והסדרי התחבורה ביום הזיכרון הם כאלה של יום שישי?
הממ.. אתה עלול לבלבללא ממש
ביום הזיכרון הרבה מהקווים מתוגברים, בעיקר הקווים שמגיעים לבתי עלמין. בדן נפתח איפלו קו נוסף, 27H שמגיע עד בית העלמין בקרית שאול. ביום העצמאות הקווים פועלים במתכונת של מוצ"ש, כאשר בדן ניתן לנסוע עם כל כרטיס חופשי חודשי שהוא בכל איזורי השירות, אפילו עם הכרטיס אינו תקף לאיזור הנסיעה. כמו בכל שנה, אני בטוח שגם השנה "דן" יפרסמו לו"ז מיוחד ליום הזיכרון ויום העצמאות.
אוקיי, תודה על ההערההממ.. אתה עלול לבלבל
הקוים אמנם בד"כ פועלים במתכונת ובתדירות של מוצ"ש אבך קוי דן מתחילים לפעול החל בשעה 7:00 בבוקר! בערב יום העצמאות, חלק מהקוים מסיימים בשעות 18:00,19:00 וחלק ממשיכים עד הלילה עד 24:30 בערך.. פעם היו פועלים כל הלילה, אני רואה משנה לשנה איך זה מידרדר... לפני שנתיים זה עוד היה עד שעה 25:30... לוחות הזמנים לשנה זו כבר פורסמו באתר דן אגב... קוי אגד אגב לפי הזכור לי מתחילים לפעול בחג העצמאות בשעה 10:00 (אפילו הקוים שפועלים בשבת וביום טוב ומתחיל בשעה 8:00 או 9:00 משום מה מתחילים בשעה 10:00 ביום העצמאות בד"כ) כל שאר החברות מתחילות בשעה 7:00 ככה...
דן מפרסם כל שנה הודעה לגבי סדריאוקיי, תודה על ההערה
באמת לא ידעתי מה קורה עם אגד.
תודה על הפרטיםדן מפרסם כל שנה הודעה לגבי סדרי
התנועה ביום הזכרון וביום העצמאות. ביום העצמאות פועלים חלק מהקווים, לעיתים פחות מאלה שפועלים במוצ"ש, ושעות ההתחלה משתנות מקו לקו. יש כאלה שמתחילים ב- 5,30 או ב-6. גם אגד נוהג לפרסם את שעות הפעילות והקווים. פירסומים אלה גם רואים אור באתרים של החברות.
בהוד-השרון לדוגמא התחבורה הציבוריתיום העצמאות
אין תחבורה ציבורית ביום העצמאות נכון? והסדרי התחבורה ביום הזיכרון הם כאלה של יום שישי?
למישהו יש מושג מה עם חיפה?בהוד-השרון לדוגמא התחבורה הציבורית
בתוך העיר היא בחינם ביום העצמאות (קווים סיבוביים מכל השכונות בעיר לבמות המרכזיות וחזרה במהלך שני ימי החג).
את לוחות הזמנים ליום העצמאות בחיפהלמישהו יש מושג מה עם חיפה?
שני ימי החג...בהוד-השרון לדוגמא התחבורה הציבורית
בתוך העיר היא בחינם ביום העצמאות (קווים סיבוביים מכל השכונות בעיר לבמות המרכזיות וחזרה במהלך שני ימי החג).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.