יום הלידה המשוער

dikisd

New member
יום הלידה המשוער

היום זהו יום הלידה המשוער של ילדיי. יום קשה ועצוב בעצם עכשיו נגמר ההריון מבחינתי. אין יותר אחרי מה לעקוב,איזה שבוע הייתי אמורה להיות? התפתחות העוברים וכו,אני חושבת שרק עכשיו אני מתחילה לעקל שזהו שהילדים שלנו אף פעם לא היו איתנו פיזית. 6 לנובמבר היום שבו איבדתי אותם, עברו 4 חודשים והכאב עדיין כ"כ חזק. החודש קיבלתי "אישור" לנסות להיקלט להריון תחזיקו לי אצבעות שהמחזור לא יגיע.

iris and ben

New member
איך שאני מחכה שיעברו עוד שלושה...

וחצי חודשים ולנסות שוב.... המון בהצלחה בניסיון החוזר!!
היום ההריון נגמר מבחינתך-זהו, התחלה קשה (לא שאפשר לשכוח את מה שהיה...)-נסי להתמקד רק בדברים הטובים וההתחלות החדשות.

מישמיש7

New member
מבינה אותך..

זה אכן יום קשה והמחשבות אינן מרפות. מאחלת לך שתיקלטי במהרה, תרגישי טוב, ותעברי 9 חודשים משעממים

tomeram1

New member
תנחומים לעבר ובהצלחה לעתיד../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

את נמצאת בקו התפר שבין האובדן להתחלה חדשה ולכן התחושות שלך כל כך חזקים ואני ממש מזדהה איתך. את צריכה להתחזק ולהאמין בכל ליבך שהפעם הכל יבוא לטובה. אני מחזיקה לך אצבעות ומתפללת עבורך שבעוד תשעה חודשים תהיי לאם מאושרת...

חניתושה

New member
יותר טוב שזה עבר

בס"ד מה שאומר שעכשיו את מתחילה מחדש ובע"ה הפעם זה יהיה הריון בריא שתוצאותיו יגרמו לך לחייך כל פעם מחדש. תחשבי על זה אני הייתי צריכה להיות עכשיו בחודש שמיני והמחשבה על כך מעציבה אותי אבל כשאת עוברת את התקופה הזו אין לחשב יותר שבועות (מה שסתם מכאיב בלב) ועכשיו את עלולה לגלות בכל יום שאת בהריון והמחשבה של "אולי אני בהריון" עושה יותר טוב מהמחשבה של "הייתי צריכה להיות בשבוע . . .". צר לי בשבילך שהגעת לתאריך הלידה המשוער בלי כלום בבטן כי בכל זאת היום הזה היה צריך להיות היום המאושר בחייך - אבל אני אומרת שהכל לטובה.

שלום...../images/Emo24.gif

הודעתך כה מרגשת...מאחל לך כי אכן ההריון המיוחל כשיגיע יצליח, ובסופו תחבקו אוצר... ממני, תמיד איתנו

למעלה