יום הולדת שמח.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
יום הולדת שמח.

שרשור ימי הולדת לשחקנים אשר נולדו השבוע.
כל אחד מוזמן להוסיף ימי הולדת שלא הוזכרו. גם אם זה שלכם.

is00

New member
לג'יימס ואן דר ביק.

בן 38 היום. בעבר יכולתם לראות אותו בסיטקומים "הביץ' מדירה 23" בתפקיד "עצמו" וב"חברים הכי טובים" בתפקיד וויל, ששודרו ביס. למרות שרוב הסיכויים שאולי דווקא תזכרו אותו מ"דוסון קריק" בתפקיד של דוסון.

גםצופה

Member
מנהל
הוא גם הופיע ב'איך פגשתי את אמא'

וכמובן שהכרתי אותו בזכות התפקיד שלו בדוסון קריק

is00

New member
למאט נייבל.

בן 43 היום. אני מזכיר אותו כי הוא השחקן שמשחק את ראס אל גול בעונה הנוכחית של "החץ".

גםצופה

Member
מנהל
מאט במקור מאוסטרליה

הוא שחקן רוגבי. מאט שיחק בסדרה הבטן הרכה בתפקיד הבלש גארי ג'ובלין

גםצופה

Member
מנהל
לאלכסנדרה דייוויס

בת 38.
שחקנית אוסטרלית (ילידת אנגליה) הופיעה בסדרה 'מלאכים בלבן' (All Saints) בתפקיד קייט מק'מאסטרס. היא גם השתתפה בסדרה 'בנות מקלאוד'

didalf

Well-known member
למתיו גריי גובלר

שמשחק את ד"ר ספנסר ריד במחשבות פליליות, והיום הוא בן 35.

(כמו כן, הוא הבנאדם הכי יפה בעולם
)

גםצופה

Member
מנהל
לג'ון האם

בן 44.
בסדרה רוק 30 הוא שיחק את ד"ר דרו בירד, ובסדרה יומנו של רופא צעיר הוא שיחק את דמות הרופא בגרסה המבוגרת שלו...

גםצופה

Member
מנהל
לרוני דואני

בת 29.
בנוסף לכך שהיא סלב מקומי רוני שיחקה בעונות האחרונות של הסדרה 'אליפים' את עדן המדריכה.

גםצופה

Member
מנהל
לאמילי אוסמנט

בת 23.
שחקנית ידועה אשר שיחקה בסדרות דיסני כמו ספיי קידס.
היא גם מדובבת בסדרה 'איש משפחה' דמויות שונות כמו קירה או רות.
אמילי היא אחותו של היילי ג'ואל אוסמנט - הילד מהסרט 'החוש השישי'...

is00

New member
לאוליביה ווילד.

בת 31 היום. היא.אחת השחקניות שאני הכי אוהב. והיחידה שאני גם עוקב אחריה בטוויטר, אגב.
אומנם כבר הרבה זמן שהיא לא מופיעה בטלוויזיה כי היא כבר הפכה להיות כוכבת קולנוע גדולה(בדיוק כמו שהימרתי שייקרה בפעם הראשונה שראיתי אותה בטלוויזיה, אם יורשה לי להגיד), אבל אולי תזכרו אותה מ"ה- OC" בתפקיד אלכס קלי הביסקסואלית שהייתה באיזה שלב גם החברה של סת' כהן בעונה השנייה של הסדרה. אגב אם יצא לכם לראות את הסדרה "האוס" היא גם שיחקה שם כמה עונות את "13".

is00

New member
לפאג'ט ברוסטר.

בת 46 היום. אתם אולי תזהו אותה מהסדרה "מחשבות פליליות" שם היא גילמה לאורך לא מעט עונות את אמילי פרנטיס. אם אני זוכר נכון אורן קצת לקח את זה קשה כשהיא החליטה לעזוב את הסדרה.

is00

New member
לטרנס הווארד.

בן 46 היום. אתם אמורים להכיר אותו מהתפקיד של לוציוס ליון בסדרה "אימפריה".

is00

New member
לג'ון בארומן.

בן 48 היום. אולי תזהו אותו מתפקידו של מלקולם מרלין ב"החץ" או אולי דווקא מתפקידו של קפטן ג'ק הרקנס ב"טורצ'ווד".

גםצופה

Member
מנהל
לפיטר ברג

בן 51 (לפי ה-IMDB
) הוא שיחק במס' סדרות כמו שיקגאו הופ. בסדרה 'אורות ליל שישי' הוא הופיע בתפקיד מוריס.
&nbsp

גםצופה

Member
מנהל
לדניאלה קרטס

שחקנית ישראלית ידועה.
בת 26
היא השתתפה בסדרה 'מסכים' בתפקיד זוהר

למעלה