יום הולדת שמח ומאושר למאיה שלנו

ריקי.ג.

New member
יום הולדת שמח ומאושר למאיה שלנו../images/Emo24.gif

מאיהל´ה מתוקה ואהובה מזל טוב ויום הולדת שמח ומאושר. מאחלים לך המון הצלחות, אושר ושמחות בכל אשר תפני...... אוהבים אותך ומחבקים אותך בחום........(מחר נחגוג כולנו) ריקי ויוד....................

סיגר.

New member
../images/Emo25.gifמזל טובבבבבבב../images/Emo25.gif

מזללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מאיייייייייייי נשמההההההההההההההההההההההה הלאוי וכל משאלותייך יתגשמו ..... אז שיהיה לך רק טוב יפה אחת!!!! באהבה תמיד סיגר נ.ב יש חשפן...כנסי לראות

benzionh

New member
יום הולדת למאיה

למאיה קודם כל, מזל טוב הרבה אושר והצלחה בכל, אמנם איננו מכירים, אך עם שם כזה שאומר לי כל כך הרבה, איני יכול שלא לברך ובאמת מכל הלב, אז זהו ביינתיים כי העבודה קוראת לי, אבל הלב ימשיך לברך בן ציון

joy24

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת שמח מאיה ../images/Emo65.gif

ליום הולדתך שולחת לך צרור פרחים
ברכות ואיחולים
מאחלת לך יום שמח ומואר
למרות שהוא חורפי קצת מאחלת לך שכל חלומותיך יתגשמו שהכוכבים
יאירו את לילך
שתהיי חזקה בדרכך המון בריאות ואושר לך ולילדיך... ... ממני Joy

tairon

New member
למאי מאי../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

מזלללללללללללללללללללללללללללללל טוב ענקי כל הברכות באיחולים אושר בריאות שגשוג מי יתן וכל משאלות ה -
יתקיימו עבורך טאי

סית

New member
מאי מאי מתוקה../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

מאיה יקירתי, מאחלת לך עם המון אהבה מזל טוב עד 120 שנה. הרבה שמחה, המשך עשייה חדוות יצירה ופוריות מחשבה, כמו שאת יודעת ויכולה. אושר, שלווה ונחת מהילדים עם הרבה בריאות טובה. שלך, סית

lori

New member
למאיה המתוקה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

ביום הולדתך החל היום
אני מאחלת לך שתמשיכי בדרך שהתחלת והראית לעצמך והוכחת לכולם כמה את חזקה! התחלה של שנה ברגל
. מאחלת לך שתקומי כל יום עם
בלב והרבה הרבה אהבה ב
. מחר נחגוג לך ונרים לכבודך כוסית
אוהבת אותך, חברה! את הרי יודעת lori

דובשי***

New member
מזל טוב מאיוש../images/Emo77.gif

המממממ אני לא מומחית לכתיבה מאיוש... ואני מגדישה לך אותו ליום הולדתך ושיהייה לך חיים מאושרים ומעושרים. אילו היה לנו החברה להגשים עבורך מה שכולנו מאחלים הינו מתקשים להחליט מה לעניק לך, איזו מתנה תעזור לך להגיע אל האושר, אני מאחלת לך שתמיד תהייה לך הנאה בחיים,אני מאחלת לך שתוכלי להרשות לעצמך את הדברים שאליהם את משתוקקת, ולא רק את הבסיסיים אני מאחלת לך זכרונות טובים שיעזרו לך לעבור תקופות קשות אני מאחלת לך אביב - את הפליאה על כך שהוא תמיד, טוב יותר מכפי שהעזת לצפות, נותנת לך נשיקה ענקית של דבש

may may.

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזו הפתעההההההההההההההההההההההה
תודה לכולכם , יקרים שלי, על הברכות והחיוך שציירתם לי על הפנים... ריחוף של עננה חמה ואוהבת ביום גשום וסוער... תודה לכולם
מאיה

שי-לי

New member
מצטרפת לקהל המברכים

לך מאיוש חביבה ליום ההולדת ברכה אשלח עם הרבה אהבה, שנזכה לראותך תמיד תמיד, היום, מחר וגם בעתיד אדם מאושר, מוכשר ומוצלח המשמש נר לבאים אחריו בסך. כל טוב, אושר ושמחה והמון המון הצלחה. שלך בידידות שילי.
(נ. ב. אם יצא לך הביאי לי למחר את הספרים שסיימת אתם).

הופ הופ טרללה../images/Emo24.gif

גדלה לה הילדה בשנה!!!!!! מזל טוב מתוקה ורק מתוק כל החיים מתוק עם מלא מלא שוקולדות, סוכריות ובלונים מתיקות של פרחים חיים ורודים רק טוב לך מאיה ,לך ולאריות! ניב

למעלה