מזללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מאיייייייייייי נשמההההההההההההההההההההההה הלאוי וכל משאלותייך יתגשמו ..... אז שיהיה לך רק טוב יפה אחת!!!! באהבה תמיד סיגר נ.ב יש חשפן...כנסי לראות
למאיה קודם כל, מזל טוב הרבה אושר והצלחה בכל, אמנם איננו מכירים, אך עם שם כזה שאומר לי כל כך הרבה, איני יכול שלא לברך ובאמת מכל הלב, אז זהו ביינתיים כי העבודה קוראת לי, אבל הלב ימשיך לברך בן ציון
מאי מאי מתוקה../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif
מאיה יקירתי, מאחלת לך עם המון אהבה מזל טוב עד 120 שנה. הרבה שמחה, המשך עשייה חדוות יצירה ופוריות מחשבה, כמו שאת יודעת ויכולה. אושר, שלווה ונחת מהילדים עם הרבה בריאות טובה. שלך, סית
המממממ אני לא מומחית לכתיבה מאיוש... ואני מגדישה לך אותו ליום הולדתך ושיהייה לך חיים מאושרים ומעושרים. אילו היה לנו החברה להגשים עבורך מה שכולנו מאחלים הינו מתקשים להחליט מה לעניק לך, איזו מתנה תעזור לך להגיע אל האושר, אני מאחלת לך שתמיד תהייה לך הנאה בחיים,אני מאחלת לך שתוכלי להרשות לעצמך את הדברים שאליהם את משתוקקת, ולא רק את הבסיסיים אני מאחלת לך זכרונות טובים שיעזרו לך לעבור תקופות קשות אני מאחלת לך אביב - את הפליאה על כך שהוא תמיד, טוב יותר מכפי שהעזת לצפות, נותנת לך נשיקה ענקית של דבש
לך מאיוש חביבה ליום ההולדת ברכה אשלח עם הרבה אהבה, שנזכה לראותך תמיד תמיד, היום, מחר וגם בעתיד אדם מאושר, מוכשר ומוצלח המשמש נר לבאים אחריו בסך. כל טוב, אושר ושמחה והמון המון הצלחה. שלך בידידות שילי.
(נ. ב. אם יצא לך הביאי לי למחר את הספרים שסיימת אתם).
גדלה לה הילדה בשנה!!!!!! מזל טוב מתוקה ורק מתוק כל החיים מתוק עם מלא מלא שוקולדות, סוכריות ובלונים מתיקות של פרחים חיים ורודים רק טוב לך מאיה ,לך ולאריות! ניב