יום הולדת שמח איל

• פותח הנושא LadyG
  • פורסם בתאריך

LadyG

New member
יום הולדת שמח איל ../images/Emo65.gif

החגיגות הרשמיות נפתחו כבר בחצות אבל אני נרדמתי. מה אני אגיד? אנחנו מכירים כבר המון המון שנים, מימיו הראשונים של פורום אגדות רוק, כשהייתי מאד צעירה, נו טוב.....לא ממש, מבין שנינו אתה היית צעיר
ועדיין אתה צעיר בשנות השלושים לחייך ואני רוצה לאחל לך את כל האיחולים, שאתה מאחל לעצמך ועוד קצת. שתהיה לפניך שנה נהדרת, עם המון שינויים שאתה מייחל להם ושיהיו המון צחוקים שזורים בהם לכל אורכם ורוחבם. ושי קטן בשבילך

ozitex

New member
מזל טוב לאחר היותר יקרים בפורום ../images/Emo19.gif

melancholy man

New member
תודה לעוזי ויאיר

ותודה לנורית, שניצלה את ההזדמנות האחרונה להגיד לי שאני בשנות השלושים לחיי

LadyG

New member
הזדמנות אחרונה?

וואלה....שנה הבאה יום הולדת עגול

modulo1000

New member
מאחל לך בראש ובראשונה...

שיהיה לך יום הולדת שמח ושהילד בך רק יהפך ליותר ויותר ילדותי שהמבוגרים יפסיקו לבלבל לך את המח מקדיש לך את אחד משירי האהבה הגדולים ביותר כל טוב עולם שיהיה לך

Jflyaway

New member
מזל טוב איל... !

אחד הבודדים שאני מכיר שמתייחס למוסיקה הפופולארית דרך הפרספקטיבה של התמונה הגדולה, ואשכרה גם מבין מהי התמונה הזו החל מה 50S ועד היום. מזל טוב גדול ושיהיה לך רק טוב קינקס שולתים!

Barmelai

New member
מזל טוב איל../images/Emo65.gif

עדיין עול לימים, רך בשנים, אבל תמיד מורה נבוכים בשבילי עם דגש על המבוכה לנוכח התגליות שהגעתי אליהן בזכותך והזעזוע שבמחשבה עם איזו ספריה הייתי נתקע אילו לא הייתי מגיע אליהן. או כמו שאמר פעם מישהו שיודע להתנסח פשוט ולעניין: "שחר האור שוכב בין שתיקה למקורות מכורים / נפדה בינות תרכובות של פליאה ברגעים הנראים שכוחים בקושי"

josi5

New member
מלנכולי מזל טוב!!!

שנות השלושים?? אצלי היה לפני הרבה מאד זמן... אבל רק בגיל... בראש כולנו נשארנו ילדים... מזל טוב!!!

melancholy man

New member
תודה לכולם

יואל, הקינקס שולתים!!!1 נקודה, מיכה, המון תודה על הקליפ, אני לא אשכח את זה, אתה עוד תתחנן שאני אשכח את זה, אבל לא, אני לא.., יואב, עירית ענבי, אבי טולדנו ושולה חן זה בדיוק מה שהיה חסר ובקשר ל Gary Puckett אם אתה רוצה להגיד לי משהו תגיד... אל תתביש
תודה כמובן גם למתי וחוסי היקרים ושוב לעוזי, יאיר וכמובן נורית אוהב אותכם הרבה וגם כשאהיה זקן וסנילי כמוכם, אתם תיהיו בין האחרונים שאשכח...

למעלה