יום הולדת לגלי.

batiag

New member
יום הולדת לגלי.

חברים יקרים מחר ה30 לחודש ימלאו לגלי 36 שנים. זאת הזדמנות לברך אותה במירב האיחולים. אז אנא כל מי שנכנס לפורום , להודעה יברך את גלי ממש בזאת השעה. זה כיף להעניק ולתת הרגשה טובה מוסיף חדווה אנרגיה וגם עוצמה. הזדמנות לתת גם מעט מאיתנו במקום רק לבקש שתתקשר לנו. אז יום הולדת שמח גלי יקרה ושכל משאלותייך יתגשמו במהרה. בתיה ג.

פיצית23

New member
מזל טוב גלי..../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני אמנם עוד לא מכירה ממש.. אבל מאחלת המון אושר, בריאות, הצלחה, הגשמה עצמית, אור ואהבה!!!

לגלי המדהימה

מזל טוב לך גלי המקסימה שתדעי רק אושר ושמחה : )

צפנת0

New member
גלי מזל טוב

מאחלת לך הרבה אושר ובריאות והצלחה, ומיתפללת שהיושב בשמיים יברך אותך בשפע רב בכול התחומים, על הזמן הרב שאת מקדישה לקשיים של אנשים ללא תמורה, אז הרבה ברכות ממני אלייך

חדשה 14

New member
מצטרפת לברכות ולאיחולים...

גלי היקרה ! שולחת לך אמונה ובטחון שכל שתבקשי לו יהי שכל תעשי תצליחי תעלה של אור אהבה שמחה, צמיחה ופריחה. המון תודה על הנתינה והאהבה שהנך מרעיפה!! והתקוות שאת נותנת !! מ ז ל ט ו ב!!

גם אני גם אני רוצה לאחל לאישה המקסימה ../images/Emo106.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך, שפע ברכות ואיחולים. שבורא עולם יברכך בכל הטוב שקיים בעולם, בריאות, אהבה, שמחה ואריכות ימים לך ולכל משפחתך. שתגדלי את התאומים המתוקים שלך בנחת ובכיף. ושיהיה לך רק טוב אמן - מגיע לך את אישה שנותנת מכל ליבה ואמן שכל הענקה תחזור אלייך אלפי מונים. מאחלת לך מכל ליבי - טלי (זו שמחפשת עבודה וגם שוחחה איתך ארוכות בטלפון...זוכרת?) נשיקות וחיבוקים לרוב!!!

תודה לכולם- רגשתם אותי מאד..תודה ../images/Emo9.gif

תודה לכם. כן יומהולדתי הגיע איזה כיף- אני בת 36. סופסופ בחיי הפרטיים אני שלמה עם ההחלטה שלקחתי לפני שנה. חברים עברה עלי שנה מאד לא פשוטה - אבל היום אני שלמה עם עצמי. פורחת ומתחברת ליעוד שלי בצורה הטובה ביותר. מעולם לא הייתי כ"כ רגועה בחיי.\מאד חשוב אם את/ה מאושר בחיי היומיומ ואם לא - תמיד לחשוב עליך ורחוק ולחשוב איך חיי יוכלו להיות טובים יותר. מי שפועל מתוך פחד- לא מגיע לכלום כי הפחד משתק והאמת שינו קיים אלא יציר דימיוננו. חברים יקרים: "לכו אחר האושר שלכם- והיקום יפתח לכם דלתות במקומות שקודם היו רק קירות". שבת שלום גלי נדיב

מזל טובב... מי יתן וכל חלומותיך יתגשמו לטובה.

מצטערת על האיחור הקל.. מגיע לך הטוב ביותר וזה גם מה שיגיע אליך... גלי היקרה והמדהימה.

tali 85

New member
גלי..

המון המון מזל טוב! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! כן ירבו אנשים כמוך!

לגלי המקסימה

המונמון מזל טוב מאחלת רק טוב אושר ועושר ובריאות וכשם שאת עוזרת ומסייעת לאנשים מתוסכלים.. כך אלוהים יחזיר לך בכפל כפליים.. אמן! בזאת ההזדמנות אומר לך תודה מכול הלב עזרת לי מאוד:)

מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

יום הולדת שמח מלא אור ואהבה ואנרגיות טובות של עשייה יום הולדת יש פעם בשנה וראוי לעשותו שמח ומלא אור
מאחלת בריאות,אור,הגשמת חלומות ומה שתרצי יתגשם
מזל טוב ושתהיי רק מאושרת ומלאת אור ואהבהההההההההה

miri442

New member
מזל טוב

גלי הנפלאה.. מזל טוב .. שפע של בריאות .. אהבה... אושר.. שמחה ושלוות נפש רק טוב מירי

ניל´´י

New member
לגלי מזל טוב, מזל שנולדת

לעזור לנו, שלעיתים הולכים בחשכה.... מאחלת לך המון בריאות, המשך תקשור מבורך והגשמת כל שאיפותייך... ניל"י....

חני 61

New member
הי גליה יקרה

האם את רואה קשר ביני ובן רפאל לוב האם יהיה קשר רציני תאריך לידה שלי 1961 1 19 חני מימון יום מקסים יום טוב

למעלה