יום הולדתי היום

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מחר נחגוג עם החברים בערב, בינתיים הכנות לחג הסוכות ולבנות סוכה וכו
ושיהיה לנו סופש נעים וחג שמח וכל טוב לכולם
יום הולדת שמח🥳🥳🥳🧡🤎🪷⚘️⚘️🌹🌹🥀תחגוג ותהייה מאושר, בהצלחה בכל דבר שהנפש שלך תחפוץ,שהשנה תמצא את אהבתך ותפסיק לפנטז ולהתחכך עם נשואות ,הזמן וכל יום שעובר לא חוזר,מזל טוב.🥂🍄🟫🎂🎂🎂🧁🍧🍨

Yakir4179

Well-known member
יום הולדת שמח🥳🥳🥳🧡🤎🪷⚘️⚘️🌹🌹🥀תחגוג ותהייה מאושר, בהצלחה בכל דבר שהנפש שלך תחפוץ,שהשנה תמצא את אהבתך ותפסיק לפנטז ולהתחכך עם נשואות ,הזמן וכל יום שעובר לא חוזר,מזל טוב.🥂🍄🟫🎂🎂🎂🧁🍧🍨
תודה רבה מקסימה , תאמיני לי למצוא נסיכה אמיתית אשיות זה מפעל הפיס מה שנקרא,אני לא מחפש את הנשואות זה קורה לבד , אל דאגה חוץ מסקס ווצאפ וירטואלי מה כבר יש בקשר כזה? גם כאלו שביחסים פתוחים זה גם שונה מקשר אסור דיסקרטי ובכל זאת גם זה לא וואו

יעיש התימני

Well-known member
מחר נחגוג עם החברים בערב, בינתיים הכנות לחג הסוכות ולבנות סוכה וכו
ושיהיה לנו סופש נעים וחג שמח וכל טוב לכולם

שי12346

Well-known member
מזל טוב יקיר אושר ובריאות ומי ייתן והשנה תקים בית בישראל.
גם אני אקים סוכה בע״ה
חג סוכות שמח 💐🌷💐🌷💐🌿🌿🌿🌾🌾🌾

doriangray011

Well-known member
יקיר יקיריינו שעושה את החיים כאן קצת פחות משעממים.
איחולי ליום ההולדת. בטח חגגת כפי שרק אתה יודע.
ובענין אחר. לפני שנים רבות בחוג טיולים מיתולוגי שהיה מכוון להכרויות והיו בו המון בנות ומעט גברים. אמרה לי עלמת חמד מיואשת. ״נמאס לי מבנים שמחפשים ולא רוצים למצוא״
קח את דבריה ולמד ….

Yakir4179

Well-known member
יקיר יקיריינו שעושה את החיים כאן קצת פחות משעממים.
איחולי ליום ההולדת. בטח חגגת כפי שרק אתה יודע.
ובענין אחר. לפני שנים רבות בחוג טיולים מיתולוגי שהיה מכוון להכרויות והיו בו המון בנות ומעט גברים. אמרה לי עלמת חמד מיואשת. ״נמאס לי מבנים שמחפשים ולא רוצים למצוא״
קח את דבריה ולמד ….
היי כולם יגידו לך שרוצים למצוא את החצי דישלים הפתעה גמורה, לא כולם זוכים לכת, אני בא בכיף לדייטיפ , מבין את מי שכבר נמאס לו , לא מצפה לכלום זורם עם החיים,יסורי הזיווג שלי הם יסוריי..

ותאמין לי לא מלקקים דבש בחוץ, אולי רק הנשים מכמות המחזרים לעומת גבר שנראה טוב וחברותי וכו
בגלל זה לא מומלץ למשוך רווקות מאוחרת

למעלה