יום ההולדת של ג'וני

DOLLS GIRL

New member
יום ההולדת של ג'וני

(סורי אם אסור לבפתוח הודעה חדשה ) ביום שבת הזה יהי יום הולדת 44 לג'וני שלנו.. אני לא חושבת שאנחנו יכולות סתם להעביר את זה כיום רגיל טאני אישית כנראה הולכת בפעם השנייה לשה"ק 3 וגם אני מדפיסה חולצה עם תמונה שלו וכותבת אליה את כל הציטוטים שלו משה"ק . אבל כפורום מה אתן חושבות שכדאי לעשות? חשבתי שאולי נעשה ספיישל ג'וני אבל אם לא נגיד מי עושה מה אני חושבת שזה יצא די עלוב אז שכל אחת תגיד מה היא מתכננת לעשות או להעלות לפורום וככה יהיה לנו את הספיישל הכי יפה בסביבה

LoveDepp

New member
אני רוצה לעשות כמה עיצובים לכבוד היום הולדת

וגם אנימציה ממתי שהיה צעיר ועד היום (= ד"א מישהו נתקל בתמונות של ג'וני בערך בגילאים 0-18 ? אני אף פעם לא ראיתי תמונות ילדות שלו..

tali44

New member
יש רק 2 מפורסמות לפי מה שאני מכירה.

הראשונה
ואני אחפש אם יש לי את השניה על המחשב שלי, אם יהיה אני אעלה.

LoveDepp

New member
וואוו תודה רבה רבה!! איזה מאמי הוא ../images/Emo99.gif

הוא לא השתנה הרבה.. (=

tali44

New member
אני ישים קישורים.

לאתרים רישמיים לסרטים שלו, אתרי מעריצים...

LizStar

New member
איזה קוווווקיייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

LIRONSH100

New member
טוב אני פה בערך...

ולהזכירכן לי יש יום הולדת יום אחריו... ואני מצטערת שאני לא כל כך פעילה בזמן האחרון פשוט אני עסוקה בלימודים (י"ב נו..) ומתי שיש לי זמן אני עובדת על החייהת פורום אחר בתפוז שאתן מוזמנות עליו (של בון ג'ובי...ד"א עוד מעט (במשך החודש..) יוצתא לבונג' אלבום חדש בשםLost Highways בארץ אני עדין לא יודעת מתי הוא יוצא אבל בארה"ב ב19 לחודש...) אני שמה פה קישור לפורום של בונג'... מקווה שתעזרו לי... וד"א אנחנו עכשיו עושות בחירת עשר השירים האהובים ביותר שלהם אז אתן מוזמנות להצביע...

NoAmItA ChAn

New member
מזל טוב לו!!1

עד 1240636 שנים, ושתמיד ימשיך להיות חתיך כמו שהוא ולשחק מצויין. אה, ושישמור על המשפחה שלו!

פאני14

New member
אני ושתי חברות שלי

עושות מרתון שודדי הקאריבים. אנחנו מתכוונות לראות את שלושת הסרטים ברצף

Artanis

New member
אני לא יודעת כמה טיפשי זה עשוי להשמע...

אבל יש מצב לשלוח לו משהו?? משהו קבוצתי שלא ניפול עליו אחת אחת. אולי לשלוח לאמרגן שלו או משהו למייל. את השרשור שנפתח אולי רק באנגלית שהוא יוכל להבין. מעין מכתבים בשבילו אחת אחת בלינק אחד...שלא ימות לנו מעומס על המייל שלו.

שרון710

New member
לא טיפשי

תעברי דף אחורה או שאולי זה בדף הזה ותראי את השרשור של לשלוח לו משו.. :)

למעלה