הכל רשום צ´יינה קטנה - 16 אינטש צ´יינה גדולה - 18 אינטש
D danezeq Member 3/5/02 #2 סוף סוף!!! תעלה הרבה תמונות! נו - אז מאיפה המצלמה? אני כבר מתרגש לראות את שאר התמונות (ההודעה הזאת נכתבה בזמן שרק תמונה אחת הועלתה)
סוף סוף!!! תעלה הרבה תמונות! נו - אז מאיפה המצלמה? אני כבר מתרגש לראות את שאר התמונות (ההודעה הזאת נכתבה בזמן שרק תמונה אחת הועלתה)
C chinchila New member 3/5/02 #41 מגנייייב! חמוד הבייס שלך! זאת מעאכת לגמרי ג´אזית אבל... אחלה סט מצילות איש !!!
M madrigal New member 3/5/02 #44 helloween אחי זאת צ´יינה ORIENTAL CLASSIC 20 אם כן אז מאיפה כי בCLASSIC לא ניתקלתי כמעט בארץ רק בTRASH
helloween אחי זאת צ´יינה ORIENTAL CLASSIC 20 אם כן אז מאיפה כי בCLASSIC לא ניתקלתי כמעט בארץ רק בTRASH
H HelloweeN New member 3/5/02 #45 לא אחי. ציינתי, זאת Oriental China Trash 18 אינטש! וקניתי אותה במצב חדש, ממישהו ב-300 שקל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיסקה של החיים!
לא אחי. ציינתי, זאת Oriental China Trash 18 אינטש! וקניתי אותה במצב חדש, ממישהו ב-300 שקל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיסקה של החיים!
M madrigal New member 3/5/02 #46 צודק לי יש כזאת 20 וואלה באמת עסקה טובה (300 שח!!) שאלתי אותך את השאלה הזאת כי אני מחפש כבר שי הרבה זמן את הקלאסיק
צודק לי יש כזאת 20 וואלה באמת עסקה טובה (300 שח!!) שאלתי אותך את השאלה הזאת כי אני מחפש כבר שי הרבה זמן את הקלאסיק
C chinchila New member 3/5/02 #49 קניתי שלשום 20´... תותחית שלי... אחרי שהסביאן AAX 17 שלי נשברה והK CUSTOM 17´ שלי קיבלה ביס בגודל של בית לא נשארה לי ברירה אלה לקנות מפלצת! מקווה שתחזיק מעמד!
קניתי שלשום 20´... תותחית שלי... אחרי שהסביאן AAX 17 שלי נשברה והK CUSTOM 17´ שלי קיבלה ביס בגודל של בית לא נשארה לי ברירה אלה לקנות מפלצת! מקווה שתחזיק מעמד!
M madrigal New member 3/5/02 #55 chinchila ציינה ברמה עולמית!!! שמור עלייה הא גם לי יש את הבייבי הזאת
K Kodak997 New member 3/5/02 #52 לאון, מערכת בהחלט בת זונה!!! מה עם הקלטה באמת? לא צריך חדר חזרות, צריך רק מיקרופון מעפן של מחשב וזהו!
לאון, מערכת בהחלט בת זונה!!! מה עם הקלטה באמת? לא צריך חדר חזרות, צריך רק מיקרופון מעפן של מחשב וזהו!
H HelloweeN New member 3/5/02 #53 תודה אחי !! אמממ אני אראה מה אפשר לעשות.. כי אין לי מיקרופון למחשב..