יום האשה נעים ושלום

irisadam

New member
יום האשה נעים ושלום

יש לי מחשבות והרהורים מתסכלים בקשר לחתולי-הבית שלי: קיבלתי אותם כגורים בני חודש ונתתי להם אוכל כל הזמן. הם גדלו כצפוי יפה מאד ואפילו יפה מדי, עד כדי כך שלקחתי אותם לסירוס ועיקור כי חשבתי שהחתולה שלי בהריון! הרופאה בקושי הצליחה להגיע לרחם שלה מרוב שומן. אז הורדתי להם בהדרגה את האוכל לפעם ביום ועכשיו הם מחפשים אוכל כל הזמן ושוברים לי את הלב! זה מביא אותי לשאלות כמו: איך הם יוכלו לחיות לפי טבעם אם אני מפנקת אותם בתוך הבית, נותנת להם רק אוכל קנוי מתי שאני מחליטה, מחסנת אותם מעקרת אותם...מה נשאר מהטבע החתולי שלהם? המצפון שלי לא רגוע, אשמח לשמוע את דעתך\כם בענין. תודה רבה איריס

Bakura

New member
לא להאכיל אותם יותר מדי.

חיה בריאה היא חיה רזה במשקל תקין. את לא צריכה להוריד את האוכל שלהם בדרסטיות, עשי זאת בהדרגה, קני להם מזון חתולים דיאטטי (לייט) ושימי בדיוק את הכמות הנדרשת בשתי ארוחות ביום בזמנים קבועים, בבוקר ובערב. אל תתני להם שום תוספות. הם יסתדרו מצויין, ירזו, ויהיו בריאים ושמחים.

אני לחתולים נותנת מזון 24 שעות

כי החתולים שלי באים כל פעם לאכול קצת , במשך כל היום לדעתי את צריכה לקנות להם מזון משובח ודיאטטי תתיעצי עם הוטרינרית איזה מזון היא ממליצה להורים שלי יש כלבות מבוגרות ומעוקרות וקניתי להם מזון דיאטטי ובריא

למעלה