יום בחיי

zivamir

New member
יום בחיי

היום בערך מהשעה 5 ועד עכשיו התכוננתי... עם הפסקות קטנות של 15 דקות מדי פעם. אתמול התכוננתי בערך שעה. עדיין מרגישה שזה לא מספיק. עד שהצלחתי לשכנע את עצמי ממש לחשוב...פשוט לא היה לי את הכוח לזה. מנסה להיאבק בעצלנות שתקפה אותי לאחרונה. מאוד חשוב לא להיות עצלנית במיוחד עכשיו. מבחן מתמטיקה שקובע אם אני ב5 יח' או לא. אתמול בערב דיברתי עם סקוט במסנג'ר עם המלצמה. לא שיחה ארוכה כי יש לו בצפר ביום שבת [מסתבר] אבל הייתי ממש צריכה את זה. כל כך התגעגעתי לראות אותו. התגעגעתי לחיוך שלו. החיוך המדהים שלו. וגם הצחוק שלו. התגעגעתי לראות אותו. לדבר איתו... שאלתי אותו אם הוא עדיין חושב עליי לפעמים. הוא אמר שברור. הוא חושב עליי תמיד. =) גם השרשרת שהבאתי לו עדיין הייתה על הצוואר הסקסי שלו כשדיברנו ^_^ חשבתי מה יקרה כשניפגש שוב. תיארתי לעצמי כל שנייה. איך אני יבוא אליו, יחבק אותו כל כך חזק, ינשק אותו אלפי נשיקות קטנות ולא יעזוב. ..... לא יודעת עד כמה זה בריא בשבילי לחשוב על זה תמיד. אני צריכה להתגבר ולהמשיך האלה... אבל מה לעשות שהמחשבות עליו הן הדבר שמעודד אותי יותר מכל?... אז מחר יש לי את המבחן. וביום שלישי יש במתמטיקה. ואז עוד שבועיים בערך- גיבושון ובראשית. מחכה יותר לבראשית כמובן... אתמול בערב לא יצאתי. היו תוכניות..וכשהגיע הערב עצמו איכשהו הכל התבטל. נשארתי בבית... ראיתי כנופיות ניו יורק עם המשפחה וחברים של אחותי ואחרי זה סתם ישבתי ודיברתי עם חברים של אחותי ואחותי שגם לא יצאו ונשארו לעשן ולדסקס על שטויות במרפסת שלנו. שישי הבא אני גם לא ייצא...יום כיפור. אני חושבת על לצום. רק כדי לראות מה זה כשאין אוכל. כמה שאני חושבת על אוכל כל היום, גם כשאני לא רעבה. אז היום קמתי ב12 וחצי בערך..כנראה שלא אצליח להירדם בזמן הקרוב. אני אנסה בכל מקרה. מרגישה כל כך לא מוכנה למבחן...ובכל זאת, מה כבר נשאר לי לעשות? לקוות לטוב. לקוות שאיגור יהיה נחמד מספיק ויביא תרגילים קלים =\ [חווה אלברשטיין- לונדון מתנגן ברקע. שיר שבהחלט מעלה בי הרבה זכרונת.................] אז אני אלך לישון. אקווה ואתפלל לטוב..... [יש לי מצב רוח טוב. פתאומי. סתם ככה פתאום יש לי מצב רוח טוב. התנגן שיר ברקע והתחלתי לחייך. החיוך עדיין על הפנים. מוזר עד כמה דברים קטנים וחסרי תועלת מטרידים אותי כרגע. אני מניחה שככה זה בגיל הזה. כל מה שמטריד זה הדברים הקטנים.]

למעלה