יום אהבה שמח לכול הזוגות יש פה מישהו?
H Hila The Sweet Girl New member 20/8/05 #2 היי אני פה! לא יצאתי היום! מה עושים מחר? מי יוצא?עם מי? ולאן...?
S shir08 New member 20/8/05 #3 היי גמני פה.... אבל אני הולכת עכשיו אני לא יוצאת....(המבין יבין למה) טוב נו...גם יומי יגיע ב"ה
ש שירנוש91 New member 20/8/05 #10 גמלי יש מישהו.. ../images/Emo3.gif אבל אני לא יוצאת איתו אנחנו גרים ממש ממש רחוק אחד משהי אז אנחנו אפילו לא נוכל להפגש הרבה.. ואנחנו גם בידיוק שבוע חברים.. אבל זה מבאס.. אבל לא נוראא..
גמלי יש מישהו.. ../images/Emo3.gif אבל אני לא יוצאת איתו אנחנו גרים ממש ממש רחוק אחד משהי אז אנחנו אפילו לא נוכל להפגש הרבה.. ואנחנו גם בידיוק שבוע חברים.. אבל זה מבאס.. אבל לא נוראא..
H Hila The Sweet Girl New member 20/8/05 #11 היי יש פה מישהו עכשיו!?!?! וסורי שלא עניתי קודם ראיתי סרט עם אחותי! ולא בטוח שאני יצא,כרגע אין לי חבר או משהו אבל יש לי עם מי לצאת הבעיה שאני לא הכי רוצה לצאת איתו,מסובך!! חחח..אבל נראה
היי יש פה מישהו עכשיו!?!?! וסורי שלא עניתי קודם ראיתי סרט עם אחותי! ולא בטוח שאני יצא,כרגע אין לי חבר או משהו אבל יש לי עם מי לצאת הבעיה שאני לא הכי רוצה לצאת איתו,מסובך!! חחח..אבל נראה
S shir08 New member 20/8/05 #15 אהה חחחח הבנתוש! טוב הילה...לא נורא אבל אם את לא רוצה לצאת איתו-מז"א?!אל תצאי!!חח סתם סתם... יום אהבה שמייח לכולםםם!!!
אהה חחחח הבנתוש! טוב הילה...לא נורא אבל אם את לא רוצה לצאת איתו-מז"א?!אל תצאי!!חח סתם סתם... יום אהבה שמייח לכולםםם!!!
S shir08 New member 20/8/05 #16 חח כן הא.... נתת לי רעיון!!! אני ישב מול כללללל התמונות של פונצ'ו!!!! אחחחח מושלמי שלי! חחח סתם....