יוחזר חיים גרינבוים לאלתר!!!!!!!!!!

יוחזר חיים גרינבוים לאלתר!!!!!!!!!!

כקורא 'בקהילה' מידי שבוע קבוע. אני מוצא לנכון לפנות מעל גבי הפורום לעורכי וכתבי 'בקהילה' המשוטטים כאן: תחזירו את חיים גרינבוים לאלתר ותזרקו את פפנהיים (טור רדוד שלא מעניין אף אחד...). ולמי שלא מנוי אז ככה - חיים גרינבוים היה כותב כל שבוע טור אישי שנון בהומור, השבוע נדהמתי לראות שגרינבוים הוחלף עם שמואל חיים פפנהיים (עורך 'העדה' לשעבר) בטור רדוד עם הדעות המשונות שלו ובעיקר קטעי גמרא שהוא כותב שם, שזה אומר שמהיום במקום שמוסף "קולות" ילך לפח, אני אמור להכניסו לגניזה. תחזירו את חיים גרינבוים לאלתר ותזרקו את פפנהיים!!!!!!!!!!!!! (חרדים - לדעת)

מצטרף...

בהחלט רובינו אינם מעוניינים בטור של פפינו שאינו מועיל במיוחד לאף אחד מאיתנו.

אני בעד!

ממש היה חסר הטור שלו, ועוד ממש שטויות מה שכתב פפנהים הזה כמעט רציתי לחנוק אותו כמה שטויות הוא כותב בטור אחד. חבל כי זה מוריד את כל ערך של העיתון.

נץ הnמה

New member
אני אולי הייתי גם מצטרף,

אבל מאחר ואין לי את זמן לקרוא אותו, אז אסמוך על מיין

מצד שני...

יתכן ששווה להם להפסיד טור אחד, ולהוסיף טור מעצבן, ותמורת זה יתכן שיהיו להם עוד הרבה לקוחות מהמגזר של פפנהיים...

מגדים

New member
למה באמת חיים גרינבוים לא כתב השבוע

בעיתון בקהילה? מה הפוליטקה מאחורי זה? כזכור עד לפני כמעט חודשיים הוא לא כתב במשך כמעט חצי שנה? מה עושים מעצמם צחוק? (בתמונה: חיים גרינבויים)

לפי דעתי על גרינבוים

הוא אדם מדהים בעל חוש כתיבה מפותח קראתי את הספר שלו צוואה פשוט מדהים אני אוהבת ספרים קראתי המון המון סופרים אבל בסגנון הזה ממש לא מצאתי עובדה שגם את הספר הזה הוא הוציא למדורה חילוניים. גם בכתבה בעיתון הוא יודע יפה לענות ולא סתם העיקר להשמיץ את מי שלא מוצא חן בעניו. ישיבשער אתה רוצה את הכתבה עיתון או שאני יעתיק לך לכאן?

שנים שאני לא קורא את העיתון.

בעבר מאוד הייתי אוהב אותו את ידידיה מאיר וקובי. כיום אני מרפרפ טיפה בכותרות. משפחה זה העיתון שלי.

חיים גרינבוים השערה שלי

לפני שבועיים הוא נלחם על זכויות יוצרים מול חיים ולדר מיתד ותקף את יתד השערה שלי זו הסיבה להחלפתו או שינוי הניק לפפניים

אהה!

הוא אשר אמרתי בצהריים.. דיברתי עם גיסו.. הוא לא יודע מכזה דבר. אין לי מושג מה זה הבלון הנפוח הזה.

למעלה