יוהווווווווווווווווווווווו יש מצב שמישו מגיע למפגש מהצפון ובא לו לסחוב אותי על הגב?
D D Smiley New member 17/4/06 #1 יוהווווווווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif יש מצב שמישו מגיע למפגש מהצפון ובא לו לסחוב אותי על הגב?
יוהווווווווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif יש מצב שמישו מגיע למפגש מהצפון ובא לו לסחוב אותי על הגב?
S SuPerliNuX New member 17/4/06 #4 הלו נכון שקבענו שקופצים לכמה דקות לאכול כנאפה ואז ממשיכים?או שויתרת יא מפונקת אחת
D D Smiley New member 17/4/06 #5 ../images/Emo2.gif אם כבר כנאפה אז רק כנאפה הדבר הזה משביע ב3 ביסים P: עיניים, אני לא כ"כ כבדה >:
D D Smiley New member 18/4/06 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא מביאה כנאפה אני מביאה כאפה <: אני יוצאת היום לכיוון הפארק.. ברגל D:
S SuPerliNuX New member 18/4/06 #14 יולההההההההה יוהוהוווווווווווו גם כך את עוברת דרך נצרת , לא רע לקפוץ לאלאמיר (חנות ממתקים)ולהביא משהו חוץ מכנאפה
יולההההההההה יוהוהוווווווווווו גם כך את עוברת דרך נצרת , לא רע לקפוץ לאלאמיר (חנות ממתקים)ולהביא משהו חוץ מכנאפה
L levona New member 23/4/06 #22 ../images/Emo12.gif האא? האם במחיר הספגטי המגעיל המיובש הכתום הזה ויתרת עלי? ב..ס..ד......ר..!!! (ראיתי.. רשמתי לפניי)... "וואחה"
../images/Emo12.gif האא? האם במחיר הספגטי המגעיל המיובש הכתום הזה ויתרת עלי? ב..ס..ד......ר..!!! (ראיתי.. רשמתי לפניי)... "וואחה"