יודעים מה יש פעמים שכסוחר שיושב יום

מצב
הנושא נעול.

yk3823

New member

אחרי יום מול המסך וקורא וקורא וקורא וחולם בלילה על שערים של מניות ואסטרטגיות ואשתך לא מבינה מה עובר עליך יש רגע של תחושה כמו שיש לכם לפעמים תחושה חזקה לגבי מניה ואתם מתחילים לעבוד עליה ,יש לי תחושה שהחודש יסגר ירוק הפקיעה תהיה חיובית לא יודע סתם אני כותב את זה באמת אבל באויר מריח לי שינוי סתם לחבר'ה שלנו בין חברים

moransulimani

New member
אתה צודק לפי דעתי חלקית תראה את

אחרי יום מול המסך וקורא וקורא וקורא וחולם בלילה על שערים של מניות ואסטרטגיות ואשתך לא מבינה מה עובר עליך יש רגע של תחושה כמו שיש לכם לפעמים תחושה חזקה לגבי מניה ואתם מתחילים לעבוד עליה ,יש לי תחושה שהחודש יסגר ירוק הפקיעה תהיה חיובית לא יודע סתם אני כותב את זה באמת אבל באויר מריח לי שינוי סתם לחבר'ה שלנו בין חברים
הנסדאק מדשדש לו כבר שבועיים עכשיו יהיו עליות עד860-870 ואח"כ יש מצב לשוב ירידות

yk3823

New member
לא אמרתי את זה בדעת אלא הרגשה

הנסדאק מדשדש לו כבר שבועיים עכשיו יהיו עליות עד860-870 ואח"כ יש מצב לשוב ירידות
לא אמרתי את זה בדעת אלא הרגשה
בלבד ,יש מגמה בשווקים אי אפשר להתעלם ממנה ,אומנם אני משקיע לטווח ארוך מאוד אך בהחלט יכול להיות שינוי מגמה ,יחסית באף אחד מהשווקים נאסד"ק ,דאו,S&P לא היו קריסות או ביטוי השגור בפי ההמון "התמוטטות הבורסה " וגם לא בארץ ,נכון יש והיו ירידות אך בראיה כוללת השווקים התנהגו בחוזקה יחסית גדולה ובל נשכח את תקופות העליות הלא נגמרות אז בערך לכל בהחלט התנהגות המשקיעים מסמנת ציפיה לחזור לשוק לכיוון צפון (ירוק) ולכן אנו לא ראינו בימי הירידות מחזורים גדולים כל כך ובסה"כ הרבה מהמשקיעים נשארו בהמתן בפנים כך שבאמת בהלה אין כאן ,לכן יכול ותהיה הפתעה שתהיה נעימה לרבים בשינוי מגמה ,נכון כולם מחכים לפרסום הריבית בארה"ב אך למען האמת גם שם יכולה להיות הפתעה יתן מאוד שבן בראנאנקי והפדרל ריזרב יוצרים "לוחמה פסיכולוגית " של הכנסה ללחץ כדי לשנות משהו במחשבת האנשים ואכן זה עובד ויכול להיות שמה שאני אומר הזוי ויכול להיות שלא ,אבל יש סיכוי והוא לא תאורתי בלבד שלא תהיה העלאת ריבית ,כך שבסה"כ הכל פתוח למרות שכיוון המגמה הוא דישדוש לא העמקתי כי פשוט כתבתי את דברי מתוך הרגשה ולא יותר אני מאמין וחושב שהשווקים מתנהגים בחוזקה ואי לכך יתכן שיהיה תיקון כלפי מעלה ,בכל אופן לפי דעתי עלית הריבית מגולמת בירידות שהיו בארה"ב

gkeidar

New member
נשמע כמו מה שכתבתי כבר כמה פעמים

נשמע כמו מה שכתבתי כבר כמה פעמים

מצב
הנושא נעול.
למעלה