יואב נעלם או מה??
G giladk7 New member 21/7/03 #2 זה בטח משהו עם העבודה שלו או ש... יש לי תחושה קשה ביותר שכל אנשי הפורום מתחילים להעלם להם לפי גיל קודם אורן עכשיו יואב אם אני לא טועה אני הבא בתור אמא
זה בטח משהו עם העבודה שלו או ש... יש לי תחושה קשה ביותר שכל אנשי הפורום מתחילים להעלם להם לפי גיל קודם אורן עכשיו יואב אם אני לא טועה אני הבא בתור אמא
י יוֹאב New member 21/7/03 #3 יואב לא נעלם יואב כרגע במקרה ברחובות, אבל הביתה הוא יגיע רק מחר. יש ליואב הערב פגישה, ומחרתיים עוד פגישה, ובקרוב אולי תהיינה כמה בשורות לגבי יואב. מצטער על ההעדרות הזמנית.
יואב לא נעלם יואב כרגע במקרה ברחובות, אבל הביתה הוא יגיע רק מחר. יש ליואב הערב פגישה, ומחרתיים עוד פגישה, ובקרוב אולי תהיינה כמה בשורות לגבי יואב. מצטער על ההעדרות הזמנית.
Y YellowRaz New member 22/7/03 #8 מה הקשר??????????????????? תסבירי לי.........................................................
מ מKה אפורה New member 22/7/03 #20 לא? הבנאדם הולך עם משקפי שמש באמצע היום ונראה מאיים במיוחד. למרות שנראה לי שהוא דווקא נחמד...
Y YellowRaz New member 22/7/03 #21 מאוד נחמד!!! הייתי פעם בטיול בארה"ב וראיתי אותו!!! כמובן שהטיול היה בחלום...ולא אותו ראיתי
B Black Shark New member 22/7/03 #24 ד"ר דרה לא אבל אמינם לא רחוק מזה יש לו בובות והכל..הוא פשוט כוכב "היפ-פופ" ואין לי שום דבר נגדו או נגד המוזיקה שלו (ואני שומע הרבה מהסגנו הזה של המוזיקה השחורה)
ד"ר דרה לא אבל אמינם לא רחוק מזה יש לו בובות והכל..הוא פשוט כוכב "היפ-פופ" ואין לי שום דבר נגדו או נגד המוזיקה שלו (ואני שומע הרבה מהסגנו הזה של המוזיקה השחורה)