יהלום שלחתי לך אימייל עם 14 תמונות

עמית@

New member
מתעלקת על השרשור- אוזניים ../images/Emo101.gif

תמר התחילה למשוך באוזניים שלה- בעיקר כשהיא עייפה או עצבנית- פרט לכך היא לא בוכה או מאותתת על מצוקה- יכול להיות שהן מציקות לה או שתינקוות נוהגים למשוך באוזניהם כדבר שבשגרה? כדאי ללכת לרופא?

מיכל ק-ש

New member
לא מנסיון שלי, אבל בת של חברה שלי

מגרדת באוזניים כשהיא עייפה. היא כבר בת שנתיים וחצי ועדיין נוהגת כך.

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo32.gifמתעלקת על ההתעלקות: הגנה מהשמש

איך שומרים על הגוזלים מפני השמש הישראלית הקופחת? מאיזה גיל אפשר למרוח קרם הגנה? (יש המלצות/השמצות לגבי קרמים שונים?) מה לגבי הגנה על העיניים? מאיזה גיל אפשר להשתמש במשקפי שמש? הרי אי אפשר להתחמק מהשמש לחלוטין, אלא אם מסתגרים בבית בין 9:00 ל- 17:00. אז מה אתם עושים?

חמניה1

New member
מיכל

אני "קיבלתי אישור" למרוח קרם הגנה על הידים (לא כפות ידים כי היא מכניסה לפה) ועל הרגלים. אמרו לי שכאשר היא מגיעה לשלב בו היא מושיטה גם את הרגל לפה להמנע מלמרוח על כפות הרגלים. כמו כן לא למרוח על הפנים. אני קניתי מס' 32 של ד"ר פישר. אמנם לא מסתגרים בבית אבל חשוב להמנע עד כמה שאפשר מלחשוף לשמש וכדאי לשים כובע. לגבי המשקפים, יש בכלל לגיל הזה ??

יש משקפי שמש לגיל הזה ../images/Emo98.gif

ואני מצרפת שוב את התמונה של יונצ'י חמוש במשקפיו. המשקפיים מיועדים לתינוקות והם קשורים עם רצועת גומי רחבה מסביב במקום זרועות. יונצ'י מאוד אוהב את שלו. אז הנה התמונה שוב, והנה הלינק לחברה האוסטרלית שמייצרת אותם. אפשר לקנות ב"בייבי טבע" וב"ילדותי".

sigaliot

New member
סוכריונת יונצ'י חתיייייך ../images/Emo99.gif

גם לנו יש משקפים שקניתי לטל בשילב , יש תמונות אבל עוד לא סרקתי. כמה הנ"ל עלו לך?

עמית@

New member
אמרו לי לא למרוח עד גיל חצי שנה

אני מורחת לה קרם של דר' פישר (תוך שירה רמה של הלהיט "קרמיסימו"..) שמה כובע רחב שוליים ומכסה כשקופח במיוחד..

קט קט

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif

אסור למרוח קרם הגנה אבל את צורחת קרם של ד"ר פישר? איזה קרם בדיוק? אני גם יודעת שאסור למרוח. אז מה עושים. (כאמור, בעניין הזה אני
)...

קט קט

New member
צורחת=מורחת ../images/Emo6.gif

למרות שאני יכולה לדמיין אותך צורחת את "קרמיסימו"...

תשמעי, אנחנו כאן כבר עשר דקות לא

מפסיקים להתגלגל מצחוק. אני מכתירה את שגיאת המקלדת הזו כגדולה מכולן

עמית@

New member
אני צורחת (אהבתי ../images/Emo3.gif ) קרם לחות

שהוא גם חוסם קרינה- אבל לא קרם הגנה כמו אולטרסול ודומיו- (הקרם בשפופרת הכחולה)

טילי2

New member
לי רופא עור המליץ על קרם הגנה של

אוונט. הוא מצוין לא שמנוני נספג טוב ולא מוגבל בגיל. אפשר לקנות גם בקופת חולים

למעלה