תמר התחילה למשוך באוזניים שלה- בעיקר כשהיא עייפה או עצבנית- פרט לכך היא לא בוכה או מאותתת על מצוקה- יכול להיות שהן מציקות לה או שתינקוות נוהגים למשוך באוזניהם כדבר שבשגרה? כדאי ללכת לרופא?
איך שומרים על הגוזלים מפני השמש הישראלית הקופחת? מאיזה גיל אפשר למרוח קרם הגנה? (יש המלצות/השמצות לגבי קרמים שונים?) מה לגבי הגנה על העיניים? מאיזה גיל אפשר להשתמש במשקפי שמש? הרי אי אפשר להתחמק מהשמש לחלוטין, אלא אם מסתגרים בבית בין 9:00 ל- 17:00. אז מה אתם עושים?
אני "קיבלתי אישור" למרוח קרם הגנה על הידים (לא כפות ידים כי היא מכניסה לפה) ועל הרגלים. אמרו לי שכאשר היא מגיעה לשלב בו היא מושיטה גם את הרגל לפה להמנע מלמרוח על כפות הרגלים. כמו כן לא למרוח על הפנים. אני קניתי מס' 32 של ד"ר פישר. אמנם לא מסתגרים בבית אבל חשוב להמנע עד כמה שאפשר מלחשוף לשמש וכדאי לשים כובע. לגבי המשקפים, יש בכלל לגיל הזה ??
ואני מצרפת שוב את התמונה של יונצ'י חמוש במשקפיו. המשקפיים מיועדים לתינוקות והם קשורים עם רצועת גומי רחבה מסביב במקום זרועות. יונצ'י מאוד אוהב את שלו. אז הנה התמונה שוב, והנה הלינק לחברה האוסטרלית שמייצרת אותם. אפשר לקנות ב"בייבי טבע" וב"ילדותי".