יד שניה, באחריות, מרופא

Amitmit

New member
יד שניה, באחריות, מרופא

אבקש מכם לשרשר למעני ולמענכם כמה שיותר חנויות ספרים יד שנייה בארץ, המלצות יעזרו

Rivendell

New member
החביבה עלי

היא בב"ש, בעיר העתיקה (שכחתי את שם החנות לצערי, אבל לא קשה למצוא אותה). היא נמצאת בפסאז´, ויש בה מבחר עצום במחירים מצויינים (אני קניתי שם לא מזמן את Angela´s ashes במצב חדיש מאוד ב 30 ש"ח). המבחר כולל ספרים במגוון שפות שונות, ובעיקר עברית אנגלית ורוסית, ולא נעים להודות אבל הוא הרבה יותר גדול מבכל סניף סטימצקי" ממוצע. בכלל החנות גרמה לי להתגעגע למגה-סטורס לספרים שיש בארה"ב (barnes and Noble ושות´). הספרים ברובם במצב מצויין, והם גם קונים ספרים משומשים. *חמישה כוכבים!* ריוונדל

lady_anne

New member
חנות הספרים של איתמר

בגבעתיים, וכבונוס הוא מפעיל שרות לאיתור ספרים ישנים.

Boojie

New member
הנה הרשימה המשובחת והשימושית מאד

של בלי פאניקה. אמנם הרשימה ידידותית במיוחד לחובבי מד"ב, אבל היא שימושית גם לשאר העולם.

עופר ב.ה

New member
איך אפשר לתקן טעות במאמר?

לחנות ברעננה קוראים "בוק שופ דינה" ולא "בוק שופ רינה"...

עופר ב.ה

New member
מהיר מאוד אפילו../images/Emo13.gif

חבל שלא שמתי לב שיש עוד טעות - רעננה (בניגוד לגדרה, למשל) היא באזור חיוג 09 ולא 08. הטלפון עצמו (בדקתי בדפ"ז) נכון :). תודה.

Erez-S

New member
חנות מאוד נחמדה בצפון

למי שגר באיזור טבעון שבצפון כדאי לבקר בחנות לספרים משושמשים (בעיקר) - "קרון הספרים" שנמצאת במרתף של מבנה הספריה. זו לא חנות ענקית אך יש בה מבחר נאה ואווירה נפלאה.

john111

New member
צו קריאה - מול גן העיר תל אביב

מה שאני אוהב בחנות הזו זה שבניגוד לחנויות אחרות שכאילו מוכרות ספרים שאזלו ולא מודפסים יותר ביוקר רב, כאן המחירים זולים, ויש מבחר לא רע. חנות בהחלט מומלצת.

Amitmit

New member
כמה דברים

חנות מומלצת (במרכז העיר?) בירושלים ששמה שץ. חפציבה ברחובות, לא ביקרתי, לא יודע לתת ביקורת. אתמול ביקרתי בסניף צומת ספרים, חנות גדולה ויפה, ובה גם ספרים חדשים שמחירם בין 10-30 ש"ח. אך למרות המחיר הקורץ, לא קפץ לי שום ספר ליד. וחזרה להמלצות, ספר היסטוריה של נתן שור, תולדות ארץ ישראל, נמכר בארץ במחיר 30-40 ש"ח. מומלץ.

למעלה