2יגעתי ומצאתי
2 מכונות שצילמתי היום. בשבוע הבא אני מקווה להביא תמונות שלהן מזויות נוספות, ותמונות ממקומות אחרים. אז גם תדעו איפה מצאתי אותן ראשון: מס' פנימי 59881
האחרון (כמעט) מסוגו?2
89-568
האם הדגם במוזיאון?האחרון (כמעט) מסוגו?
מרכב מקומי לרויאל טייגר, שעלה על הכביש באפריל-מאי 1967. זה ממש ערב מלחמת ששת הימים, והאוטו הזה הוא (כנראה, קשה להיות בטוח מהתמונה הזו) בין האחרונים שיוצרו לפני תחילת היצור של ה"קאוצ'" המפורסם, שהחליף את המרכב הזה במערך המוצרים של "הארגז". המדובר במרכב הבין-עירוני הקלאסי של תחילת שנות ה- 60, דומה למדי לזה שצולם בתמונה הקודמת. כמו כל אוטובוס שמספר הרשוי שלו מתחיל ב-8 ויש לו חמש ספרות, גם זה עלה לראשונה על הכביש בצפון.
כן. יש שם יותר מאחד כזה.האם הדגם במוזיאון?
"יגעת ומצאת - תאמין"יגעתי ומצאתי
2 מכונות שצילמתי היום. בשבוע הבא אני מקווה להביא תמונות שלהן מזויות נוספות, ותמונות ממקומות אחרים. אז גם תדעו איפה מצאתי אותן ראשון: מס' פנימי 59881
משפט יפה מאוד"יגעת ומצאת - תאמין"![]()
![]()
ומשהו שמצאתייגעתי ומצאתי
לא יודע אם חשבת על זה,ומשהו שמצאתי
אוטובוס בנואיבה, סיני
לא יודע אם חשבת על זה,
אבל זה ממש מתאים : גמל בסיני !![]()
גמלומשהו שמצאתי
אוטובוס בנואיבה, סיני
אריה קודם כל חתימה טובה,בנוסףומשהו שמצאתי
אוטובוס בנואיבה, סיני
"גמל" מ- 1967ומשהו שמצאתי
אוטובוס בנואיבה, סיני
קו 25 פעל מאילת לאורך ציר החוף עדומשהו שמצאתי
אוטובוס בנואיבה, סיני
יפה מאוד.יגעתי ומצאתי
רויאל טייגר 1963יגעתי ומצאתי
רויאל טייגר 1963
לאוטובוס הזה, ששימש בחיפה בשנת 1979 ועל-כן קיבל שם את הפנימי שלו, מרכב פופולארי (של מי? הארגז, או מרכבים? קשה לראות מהתמונה - החזית עברה שיפוץ). בהנחה והרכב גם החל את חייו בחיפה, מספר הרישוי המשוער הוא 89-145. בכל מקרה, השלדה היא כפי הנראה מדגם 1962, כך שהאוטו עלה לכביש בסביבות 1963.
בלי קצת רכבת אי אפשריגעתי ומצאתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.