יאללה

hogzy

New member
יאללה

בואו נדבר על בגדים! מהי האופנה של... פאנק אמו קיד הרדקור ??? אבל באמת, אל תענו בצחוק! למרות שזאת שאלה לא קשוחה מספיק בשביל כמה מכם

זה לא גיא פינס פה

תלבש מה שאתה חושב זה יפה, בי קשר למה שבאופנה, אם לדעתך עלה של תאנה עם ציורים של בריטני ספירס עליו שמכסה את הזין והבצים שלך זה יפה, אז תלבש את זה אבל תשדל לא ללכת ליד שוטרים עם זה(נראה לי שאסור)....

hogzy

New member
מה קשור

מה קשור לזה שללשבוש מה שאני אוהב כולה שאלתי בכלליות מה ה"אופנה"...

אני אישית הולך

בתחתונים, מכנסיים ,גרביים וחולצה. ולפעמים כשאני מרגיש בד בוי ובא לי להתפרא כובע. הגמד

themisfits

New member
אוקיי אני אענה כמו בן אדם..

אני אענה כמו בן אדם פה... אני מתלבש כל הזמן שונה למען האמת.. לפעמים אני נראה אימו בוי לגמריי עם חולצות של מילנקולין ואטאריס.. לפעמים אני הולך עם שחור וג´ינס.. לפעמים אני הולך עם בגדי בית ספר(רק שצריך כן..) ולפעמים אני מתלבש כמו סתם מיספיטס בוי..אנערף אה ושכחתי את הראפר הקול !!!! בקיצור כל בגד שנוח לי בו אני לובש ולא איכפת לי :אופנתי,לא אופנתי,יפה,לא יפה.. זה פאנק אנשים תלכו עם תחתונים ברחוב אפילו!!! רק כל עוד יש את הרוח בכם זה בסדר:)

תגובה רצינית.

תלך במה שנוח. אני הולך בד"כ בטי שירט או חולצה בלי שרוולים עם מכנס שלושת רבעי או מכנס רחב ונעלי ספורט. הגמד

manic_subsidal

New member
אמממ

עצם ההגדרה של אופנה שזה משהוא שמראה על זרם מסוים זה כבר נוגד פאנק לא? כי להגדיר פאנק כאופנה זה נוגד את כל האינדיוידואליזם של הפאנקים זה מה שהסקס פיסטול אמרו שזה דיי מצחיק...

OPERATi0N_iVY

New member
אני כפאנק טהור ואמיתי מתלבש בד"כ כך

חולצות עם ציורים של אנרכיה שאני קונה בחנויות המובחרות ב-200 ש"ח ככה ליחידה, מעיל עור שאני 100% בטוח שעשו שואת בע"ח בשביל שאני אלבש אותו, עם כיסים מספיק עמוקים שאני אוכל לדחוף לתוכם שני בקבוקי וודקה אלכסנדרוב, כי הרי CASUALTIES לא אמרו סתם ש-DRINKING IS OUR WAY OF LIFE... עכשיו יש גם את הקטע של הנעלי צבא שהוא חשוב מאוד, כי חשוב שכולם יראו שאני מזדהה עם החיילים שלנו שמשרתים את המדינה שלנו, ושאני גם הולך לקרבי ואני מתכוון לטבוח בערבים ברגע שאני מקבל נשק... גם ניטים זה מרכיב לא פחות חשוב במראה הפאנק שלי... אבל צריך המון המון ניטים, כי רק ככה מבדילים בין פאנק אמיתי לפריק - לפריקים יש מעט ניטים ולפאנקיסטים יש טונה. אה כן, עוד הערה בקשר לחולצות - כשחולצות האנרכיה שלי בכביסה אני הולך עם חולצות של צ´ה גווארה (זה גם באופנה היום), "כהנא צדק" ו-"NAZI PUNX FUCK OFF"... חשוב מאוד להתלבש בדיוק כמו שאמרתי אם אתה רוצה להיות פאנק... טעות קטנה ואתה יכול לצאת פוזר!!!! מקווה שעזרתי... אם אתה צריך עוד עזרה פנה אליי

manic_subsidal

New member
אני קצת מבובלבל

ואני לא יודע אם כל זה היה ציניות או לא... אבל בכל זאת מה הקטע של " אני פאנק טהור (?!)ל ובד גווארה ונעלי צבא "במראה הפאנק שלי " כל זה נשמע לי ממש ממש רע ועצוב כמה שאתה מנסה להראות פאנק ומשקיע וכל החרא הזה שכרגע כתבת אם הכל ציניות אני ממש מצטער אם לא.. אני ... מצטער במובן העצוב של המילה

xero1

New member
זה היה בציניות.

בארץ אי אפשר ללכת ככה. תסתכל בגוצי.קום בתמונות של הופעות בארץ, ככה תיתלבש.

למעלה