גמאני אענה.
שם: ניצן. גיל: 18 ושלושה שבועות מחר. מקום מגורים: הוד השרון. פורום אהוב: הפורום הזה, כמובן. מיד אחרי עוד אחד שאין לנקוב בשמו. בשאר הפורומים שלי אני במילא לא ממש גולשת
. איך הורדתי את הערך של הפורום הזה פתאום
. סדרות אהובות: שאלה טובה. אוקיי - מגרש ביתי
, ורוניקה מארס, אבודים, מכושפות, האוס, שיקגו הופ, ג'אג, אלי מקביל, האו סי, סליידרס ובטוח יש עוד. אין לי כוח לזכור. וכמה שאלות קטנות: 1. גלידה? - איזו? הוווווווו! מנטה!!!
. וגלידה של משהו עם רום ב'אלדו' בהרצליה. וגם גלידת יוגורט ב'אייסברג' בתל אביב. אבל מנטה זה הכי!
. 2. עם או בלי גביע? בלי. כי פעם אחרונה שאכלתי גלידה בגביע לקחתי מנטה ואת הדבר עם הרום. והיה לי ממש ממש ממש טעים. והגביע הרס הכל
. 3. של מקונלדס או וניל רגיל? הוניל של מק' לא רע בכלל. 4. סוג שוקולד אהוב: ריסז - שוקולד עם חמאת בוטנים. של הרשי. אבל אני סבורה שהשוקולד הרגיל של הרשי כבר עבר את ריסז והגיע לטופ, כי הוא הו-כה-טעים. ואמממ... אפטראייט. שזה עם מנטה. 5. יש פרות בשמים? בושם? 212 לגברים. לא עליי. על גל. זה עושה לי סחרחורת
. איזה יופי שמצאתי דרך לסלף את השאלה ככה שהיא תתאים לתשובה
. נא להוסיף תמונה - או! כמובן. אבל היא לא משהו. יש לי יותר טובות בטוח. איפשהו. אצל דניאל יש תמונות מהיומולדת שלי. חבל שהיא עוד לא הביאה לי דיסק
.