יאללה. שירשור רענון קצר ;)

HuGo Hell

New member
יאללה. שירשור רענון קצר ;)

שם: גיל: מקום מגורים: פורום אהוב: סדרות אהובות: וכמה שאלות קטנות: 1. גלידה? - איזו? 2. עם או בלי גביע? 3. של מקונלדס או וניל רגיל? 4. סוג שוקולד אהוב: 5. יש פרות בשמים? נא להוסיף תמונה
אל תתבישו. יאללה. ;)

יאללה עונה../images/Emo3.gif

שם: אלירן
מקום מגורים:עיר הפשע והרשע [והערסים והפקאצות וההומואים] - נתניה
פורום אהוב:זה, ק"ק, אוונסנס
סדרות אהובות:אבודים, זהות בדויה
וכמה שאלות קטנות:
1. גלידה? - איזו?מארס שחור-לבן
2. עם או בלי גביע?בטח שעם
3. של מקונלדס או וניל רגיל?של מקדונלדס
4. סוג שוקולד אהוב:מארס
5. יש פרות בשמים?נו בטח, אתם לא רואים אותם?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif אם נתניה היא עיר הפשע

והרשע, פקאצות וערסים.. אז אין לך מושג מה הולך ברמלה:-|

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif הייתי בנתניה הרבה פעמים...

באמת
ולפחות שם יש אנשים איכותיים נראה אם יש לך את האומץ להכנס לרמלה!

SHEX

New member
שים לב שהיא התווכחה על הכל../images/Emo95.gif

חוץ מהומואים
ברמלה אין?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif כי...

עם המואוים אין לי בעיה הם בדרך כלל בני אדם. אבל ערסים ופקאצות יאק הע ולא שבדקתי אחד אחד פה אם הוא הומו ערסים ופקצות לא צריך לבדוק

ותמונה שלי [../images/Emo5.gif]

תפוז בכלל ואלירן בפרט מסירים אחראיות מכל נזק פיזי ונפשי שיגרם לכל משתמש באשר הוא, שיראה את התמונה שלהלן.

SHEX

New member
חבל שבסוף לא באתי...../images/Emo95.gif

גם ליב אמרה שהיה טוב. ואני אוהב את התספורת. יצא יפה

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif מחר בגרות:| למי יש כח ללמוד

שם: אדוע גיל: עוד שבועיים 16 מקום מגורים: רמלה וראשון פורום אהוב: כשהוא חי אז פה:p סדרות אהובות: חברים, אפקט הפחד, הפיג'מות[נונו
].. וכמה שאלות קטנות: 1. גלידה? - איזו? וניל עם עוגיות או משהו חמוץ. 2. עם או בלי גביע? בלי 3. של מקונלדס או וניל רגיל? תלוי מה של מקדולנדס 4. סוג שוקולד אהוב: קינדר בואנו 5. יש פרות בשמים? כע נא להוסיף תמונה אל תתבישו. יאללה. ;) לא מתביישת...

SHEX

New member
תשובותיי../images/Emo95.gif

שם: עופר[יקו החבריקו המדליקו
] גיל: 18 [וקצת, נו..
] מקום מגורים: קרית אונו רוק סיטי
פורום אהוב: וואי, כל כך הפורום הזה!!
סדרות אהובות: לא יודע.. אני מניח שמכושפות, חברים או באפי...
וכמה שאלות קטנות: לך על זה
1. גלידה? - איזו? טירמיסו בבית של דניאלי.|שמן| 2. עם או בלי גביע? בלי. אני בקטע של כוסות...
3. של מקונלדס או וניל רגיל? מקדונלדס
4. סוג שוקולד אהוב: זה שוקולד. הכל טעים!
5. יש פרות בשמים? אוקי. זה הולך ככה. בהיררכית האלים יש את ג'וס ווידון, ומיד אחריו יש את מוּ-מוּ, שהיא הפרה האגדית והנסגדת ביותר בעולם. אז מין הסתם, אם היא אלה, כנראה שיש פרות בשמים, לא?
All hail Moo-Moo כן כן, זה חרוז, גם אני סוגד למוּ-מוּ רוּלז.
|מיוחדת| yes, yes, it's a rhyme, I hail Moo-Moo all the time! אחחח, מוּ-מוּ.. עשיני! והנה התמונה שלי במדים, סתם כי השכן שלי [בן 8 בערך] שאל אותי הרגע אם אני בצבא, אז יש לי חשק

Me And Myself 1

New member
יאללה

שם: גל גיל: 17 וחצי וקצת מקום מגורים: יהוד פורום אהוב: שאלה קטנה, אבל גם זה פורום אהוב !
סדרות אהובות: חברים, ג'ואן מארקדיה, הנמלטים(
) וכמה שאלות קטנות: 1. גלידה? - איזו? כן! קפוצ'ינו
2. עם או בלי גביע? בלי, גם אני בקטע של כוסות
3. של מקונלדס או וניל רגיל? וניל רגיל 4. סוג שוקולד אהוב: מריר 5. יש פרות בשמים? בהחלט
אוי, טוב זאת התמונה היחידה שלי על המחשב, אני עוד אתחרט ששמתי אותה

SHEX

New member
את כה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

אבל במציאות יותר ועם קוקו

NitsNats©

New member
גמאני אענה.

שם: ניצן. גיל: 18 ושלושה שבועות מחר. מקום מגורים: הוד השרון. פורום אהוב: הפורום הזה, כמובן. מיד אחרי עוד אחד שאין לנקוב בשמו. בשאר הפורומים שלי אני במילא לא ממש גולשת
. איך הורדתי את הערך של הפורום הזה פתאום
. סדרות אהובות: שאלה טובה. אוקיי - מגרש ביתי
, ורוניקה מארס, אבודים, מכושפות, האוס, שיקגו הופ, ג'אג, אלי מקביל, האו סי, סליידרס ובטוח יש עוד. אין לי כוח לזכור. וכמה שאלות קטנות: 1. גלידה? - איזו? הוווווווו! מנטה!!!
. וגלידה של משהו עם רום ב'אלדו' בהרצליה. וגם גלידת יוגורט ב'אייסברג' בתל אביב. אבל מנטה זה הכי!
. 2. עם או בלי גביע? בלי. כי פעם אחרונה שאכלתי גלידה בגביע לקחתי מנטה ואת הדבר עם הרום. והיה לי ממש ממש ממש טעים. והגביע הרס הכל
. 3. של מקונלדס או וניל רגיל? הוניל של מק' לא רע בכלל. 4. סוג שוקולד אהוב: ריסז - שוקולד עם חמאת בוטנים. של הרשי. אבל אני סבורה שהשוקולד הרגיל של הרשי כבר עבר את ריסז והגיע לטופ, כי הוא הו-כה-טעים. ואמממ... אפטראייט. שזה עם מנטה. 5. יש פרות בשמים? בושם? 212 לגברים. לא עליי. על גל. זה עושה לי סחרחורת
. איזה יופי שמצאתי דרך לסלף את השאלה ככה שהיא תתאים לתשובה
. נא להוסיף תמונה - או! כמובן. אבל היא לא משהו. יש לי יותר טובות בטוח. איפשהו. אצל דניאל יש תמונות מהיומולדת שלי. חבל שהיא עוד לא הביאה לי דיסק
.

למעלה