יאללה, שירשור אחלה מדינה חדש

h a j b i

New member
יאללה, שירשור אחלה מדינה חדש ../images/Emo104.gif

היום הייתי בשימוע בי-ם במסגרת משפט תעבורה שמתנהל נגדי. לא משנה כרגע על מה ולמה, אשם או לא אשם, שימו לב להתנהלות: מגיע לשימוע, השופט לא קרא את התיק, התובעת לא קראה את התיק, אף אחד לא יודע על מה התיר ומה יש בתיק. ההחלטה: עוד שימוע בעוד חודשיים אחרי שכולם יקראו את התיק. אז מה אם באתי עד לי-ם, אז מה אם ביזבזתי חצי יום על זה, למי אכפת.
וכדי להסויף חטא על פשע, התובעת שלחה אותי למשטרה לצלם את התיק בטענה שהיא לא יכולה לתת לי לצלם את העותק שלה. נסעתי למשטרה ושם נאמר לי שהתיק איננו כי הוא נמצא בבית משפט אצל התובעת ויחזירו אותו אחרי החגים...
כן, התובעת שלחה אותי סתם בידיעה שהתיק המקורי אצלה ושם אין כלום. למה? סתם ככה. אז מה צפוי לנו? עוד חצי יום חופש לקחת את התיק, עוד חצי יום חופש לשימוע נוסף, נפלא. אני גמרתי עם זה, לוקח עו"ד שיופיע במקומי במשחקים האלה וישלח שליחים לאסוף חומר, עזבו שזה מגדיל את הסיכוי לנצח, זה פשוט יוצא זול יותר. נגד כזה זילזול פשוט אין פיתרון אחר, גם אם התיק נראה קל ומספיק ייעוץ משפטי לפני, פשוט אם אתה מגיע לבד בלי עו"ד אתה כמו אוויר, חסר מעמד וחסר תועלת.

רק תגיד לנו

שאתה מואשם בנסיעה איטית מדי ויש לנו פה עלילה לסרט קומדיה
אני אוהב אותך

menyroth1

New member
איך אתה מעיז להגיד דבר כזה ????

מושחתים בני מושחתים , נבלות , לתלות את כולם שם מהביצים החל מהתובעת , כלה בשופט ובנאשם ובקהל . איפה DD שיוסיף מה הוא חושב גם ??

menyroth1

New member
ממש ממש ממש מתמצל

נרדמתי כמו תינוק כבר בשעה 2000 בערך (התחלתי לראות חדשות ויתר מה שראיתי מוגדר כחלום ) .

Ninja

New member
תחי מדינת ישראל ../images/Emo13.gif

טוב, מכל הסיפור הזה... לפחות זו תובעת שווה
הגיעה אולי שוטרת במדים עם אזיקים ושוט
אאא... אלה

Ninja

New member
../images/Emo99.gif אחח... אני מת על זה כשאת משחקת קשוחה.

menyroth1

New member
אני מבין שזה קשור לשרשור שכבר דננו בו כאן ???

אם אני חושב שזה מה שזה , אז הזמן פועל לטובתך .

h a j b i

New member
קשור לאיזה סירטון וידאו

שאם הבנתי נכון, עד עכשיו שנתיים וחצי חר הוא לא "הולבן" כדבריהם ואני לא אתפתל אם בסוף עם עבודת מקצוע טובה אולי בכלל לא יהיה קביל.

menyroth1

New member
הזמן הוא לטובתך הגלל הרבה דברים

רובם טכניים , רובם הם התפתחות טבעית של תיקים כאלה שנגררים . אחרי 5 שנים הכל בתיקים כאלה נראה אחרת , גם אם יש ראיות . אני מכיר מישהו שיצא זכאי אחרי 5 שנים של משפט רק בגלל שהשופט יצא לפנסיה אחרי שהמשפט כבר כמעט הגיע לסוף ורוב הסיכויים היו שהוא היה מורשע אם המשפט היה ממשיך . הכל יכול לקרות בזמן הזה . לא להתרגש , איך אומרים בעברית ?? תן לזמן לעשות את שלו .

חג'בי,אני לא מבינה את הקטע שלך

מצד אחד אתה לא מכיר את המערכת,אתה תמים אם אתה חושב שמישהו יקרא את התיק לך לפני משפט תעבורה. ומצד שני אתה שולח חיצים בכל מי שמעורב - מערכת המשפט,המשטרה והמדינה. קח עו"ד או לפחות תלמד קצת את התהליך לפני שאתה מגיע למקום כזה, לא חכמה להציג אותם כמטומטמים אם אתה לא ידעת לאן אתה מגיע ואיך נהוג לעבוד שם. אבל ביננו....שימותו
מנסיוננו במשטרה,היחידים שמנצחים את המערכת הם עו"ד שמכירים את מבוכי החוק טוב יותר מהתביעה או אנשים בסגנון אלון רחמים,שהופכים את התהליך למרכז עולמם,מתעוררים ב 7 בבוקר אחרי לילה מלא חלומות על סניפי מטרו העולים באש. שיהיה בהצלחה,אם תרצה טרמפ לשוקן...תתקשר

h a j b i

New member
דווקא מכיר את התהליך ולא ציפיתי שיקראו את

התיק. ציפיתי לשימוע של מודה או לא מודה. אחרי זה כמה שאלות וזהו. בלי שום קשר, לדעתי זו חוצפה להזמין אותי בלי לדעת אפילו על מה מדובר. כלומר ברמה של מה האשמה, מה הראיות וכו. זה לוקח בדיוק 10 דקות לבוא מוכן למשפט. ואם באמת זה לא חשוב לשימוע אז למה לעזאזל הקראה נוספת? למה לא לקבוע משפט ראיות וזהו. הודעתי שאני לא מודה באשמה ומתכוון לקחת ייצוג במשפט, למה לטרטר אותי שוב פעם נוספת לפני המשפט עצמו. אין לי ספק ביכולתי לנצח את המערכת גם לבד, עשיתי זאת בעבר אבל המקרה פה שונה כיוון שכיום אני בנאדם יותר עסוק מבעבר והזמן הפנוי שלי קטן בהרבה .הייצוג הוא פשוט בגלל שכלכלית זה משתלם לי יותר, אפילו אם אפסיד במשפט.

פ ו כ י

New member
הטעותך היתה שלא אמרת- מבקש לקבוע להוכחות..

כל המוסיף גורע. לא אומרים שום דבר בהקראה (הדיון הראשון) ובטח ובטח שלא אומרים שהינך מתכוון לקחת עורך דין. ברגע שהודעת זאת, לשופט אין ברירה אלא לקבוע דיון חוזר לצורך ההקראה בנוכחות העו"ד שייצגך.. לא היית צריך להודיע לשופט מאומה מלבד: "אינני מודה ומבקש לקבוע דיון להוכחות".

פ ו כ י

New member
אהה ועוד פרט שולי בנושא החומר של התביעה..

את החומר שברשות התביעה היית אמור לבקש מהתובע המשטרתי לפני הפגישה הראשונה בבית המשפט. עם החומר שקיבלת (לפני הדיון, כן?) היית אמור ללכת ליעוץ משפטי ולהחליט: האם תייצג עצמך לבד ואמר "לא מודה-מבקש לקבוע להוכחות" וכמובן לנהל בעצמך את ההגנה בהמשך או לשלוח את העוכר-דין לייצגך

למעלה