יאללה ריאל, תראו מה שווה הכסף שלכם.

WinnerKing

New member
הכסף שלהם לא שווה כלום

זה יהיה בדיוק כמו ל.א באן בי אי יותר מדי כוכבים יפיופים (לא במקרה של ל.א) ושום סחורה

belami255

New member
כוכבים יפיופים ב- NBA

משחקים נגד כוכבים יפיופים אחרים ב- NBA ואלה שהפסידו לא סיפקו את הסחורה. ולמה ל.א לא? מה הם אלופים או משהו?

WinnerKing

New member
לא הבנתי את ההודעה שלך אחי..

הכוונה שלי היא שיותר מדי כוכבים כמו פיגו זידאן בקהאם וכו בקבוצה אחת זה אסון!! כמו באן בי אי אוניל קובי מאלון פייטון ולדעתי זה יתפוצץ שם...

belami255

New member
אני מסכים איתך

בעניין ריאל. אבל זה יותר עניין של אגו וזה תלוי במאמן בעיקר. בל.א לפני האליפויות קובי ושאק לא הסתדרו עד שפיל ג'קסון (שמומחה לטיפול במלחמות כוכבים) טיפל בעניין. לגבי כסף קרל מלון ויתר על איזה 15 מיליון דולר (אם אני לא טועה) בשביל מיליון אחד בל.א רק בשביל לפרוש עם אליפות, וכנ"ל פייטון (אם כי ויתר על פחות כסף). לדעתי לא יהיו שם מלחמות אגו כי הדבר הכי חשוב להם זו אליפות לפני הפרישה. כבוד יש להם מספיק. זה כמו מקרה רובינסון בסן אנטוניו שהסתדר יופי עם דאנקן, העיקר האליפות.

Winner4Ever

New member
בריאל זה ממש לא עניין של אגו

יש פירגון בין השחקנים והמצב החברתי שם מעולה, זה שהם בדרך להפסד לא אומר כלום זה היה ברור לי שהם מפסידים היום אבל זה לא אומר שהם לא יזכו באלופות או באליפות או בשניהם

belami255

New member
לי לא היה ברור. מה לעשות

יש אנשים שהדברים ברורים להם ויש כאלה שלא. ואני לא מסכים איתך לגבי האגו. זו דעתך וזו דעתי.

Winner4Ever

New member
ברור שלא כולם חושבים אותו הדבר

אבל אני לא היססתי לשלוח טופס יחסית גדול(90 ש"ח השקעה) על מאיורקה בכל מקרה בקשר לאגו, אני לא מבין אותך, אתה מוכן בבקשה להסביר איפה בא לידי ביטוי הקטע של האגו בריאל מדריד?

WinnerKing

New member
ריאל זה כמו מכבי

ת"א כדורסל.. הסגל השני יכול להיות סגל ראשון בכול קבוצה אחרת... מורינטס סולארי גוטי מקאללה ג'רמי היה מוניטיס סזאר - אם הוא עדין השוער השני אני לא יודע.. קונססאו.. כמו ת"א - ספר ליובין בשוק שלף הלפרין וכו זה חמישיה בכול קבוצה אחרת.. לגבי ל.א הרי קובי ושאק צריכים לקלוע 30 נקודות לשמחק הרי בלי זה הם לר מתקיימים ולא מרוצים שאק עצמו אמר פעם "אני לא לוק לונגלי שמוכן לרוץ 15 התקפות בלי לקבל כדור ולקלוע"... קובי זה קובי עכשיו אם מלאון בא להחליף את הורי ולקלוע 5 נקודות למשחק אז זה בזיון!! עזוב כבוד לא כבוד כולם יצחקו עליו הבן אדם היה 18 שנה ביוטה 18 שנה!!!!!!!!! פתאום הוא נזכר לעבור כדי לקחת אליפות העיתונו תתקרע אותו בביקורות מזלזלות זה בדיוק כמו המשפט "IF YOU CAN'T BEAT THEN JOIN THEM" - ולא משנה באיזה מחיר

WinnerKing

New member
נ.ב

הכוונה הסופית היא "יותר מדי שמות"!!! תראה הנה הוכחה מאיורקה מי אלה?? עשו בית ספר לריאל ושלל כוכביה סלטה עונה אדירה בילבאו עונה אידרה סוסיאדד - כול השחקנים שלה נזרקו מקבוצות אחרות ונקלטו שם שים לב פה בארץ בכדורסל הגרוע שלנו כבר שנתיים 3 קבוצות כמו ר"ג וגליל הן סגניות האלופה באן בי אי סאן אנטוניו לקחה אליפות ואין לה שחקנים מבריקים אי אי אי סביר + לחלוטין וזה בדיוק מה שקבוצה צריכה

belami255

New member
דאנקן השחקן מספר אחד בליגה

אין לו דאווינים נוסח קובי ושאק הסלבריטאים. ואם לזה מה שהתכוונת ב"לא מבריקים" אז מסכים. ראינו מה דאנקן עשה לשאק המסכן בסדרה מול ל.א. ממש התעללות.

WinnerKing

New member
נכון דאנקן

נחשב לחננה של הליגה שקט שטק אבל עושה את העבודה כמו שצריך.. לא מבריקים גם הכוונה היא לשחקנים שעושים עבודה שקטה מבלי שיש להם שם גדול מי זה ברוס בואן באן בי אי?? עוד שחקן - אבל שיתק את קובי בחלק מהמשחקים בדיוק שהיה צריך ג'קסון - זרקו אותו מנטס והוא שחקן אפור - אבל יהה שם שצריך אותו סטיב - כבר זקן ועובדה לא שיחק 20 שקות בכול הליגה ועלה נגד דאלאס ונתן 12 נקודות קריטיות פארקר - שחקן בן 22 נדמה לי עשה בית ספר לרכזים גדוים ממנו רוברט הורי אחרי השלשיה שלו עם הבאזר מול סקרמנטו השתן עלה לו לראש והוא לא תפקד השנה פישר נראה לי קלע מעל 20 פעם אחת כול העונה פוקס - בדיחה עצובה - שיילך לעשות סרטים עם אשתו

Winner4Ever

New member
טוב מה אתה מצפה שהוא ייקח אליפות

ביוטה? אמנם היו להם כמה שנים יפות אבל הם לא מספיק טובים בשביל אליפות, זה כמו ששחקן ישראלי לא משנה כמה טוב שהוא, אין לו סיכוי לזכות באליפות אם הוא לא נמצא במכבי ת"א.

למעלה