יאללה - סבב עדכונים איך הולך

shno

New member
יאללה - סבב עדכונים איך הולך

קדימה - כולם לעדכן איך הולך להם עם ההפסקה - מהותיקים ביותר ועד הטריים ביותר. אני עוד מעט חוגג חודשיים של הפסקה טוטאלית (בלי לספור את התקופה שלפני זה שבה "חתכתי" כמויות באופן דרסטי ל- 2-3 סיגריות ביום). ההרגשה מצוינת - כבר אין צורך, אין (כמעט) חשק, יש רק יש עוד קצת רצון. את המאפשרות בבית רחצנו טוב טוב ואיפסנו בארון גבוה ושכוח אל - ואנחנו מקווים שהן ישארו שם לתמיד (למרות שיש שם כמה מאפשרות מאוד יפות שנבחרו בקפידה לאורך השנים...). המשך הצלחה לכולם ולא להתייאש - זה אפשרי!

באדוש

New member
10 ימים עברו

האמת שזה לא נורא קשה אין לי דחף מטורף אבל יצא לי לעשן 2 סיגריות בארועים שהיינו אז אמנם לא חזרתי לעשן ואני יודעת שגם את האחד שניים האלה לא כדאי אבל בסך הכל שורדים מה שכן, אוכלים בכמויות שחבל על הזמן איך משתלטים על נושא האוכל וההשמנה? (אשמח לקבל טיפים) תודה על העזרה והתמיכה - באדי

בוקר אור לכולם

טיפים מנסיוני עניין הזלילה המופרזת\הליחה\קוצר הרוח\ושאר הנספחים הוא זמני שלאחריו יש את התחושה הכי נפלאה בעולם "אני לא מעשן\ת יותר וזו תחושה מדהימה והישג מרשים למי שמצליח אז אל תתנו לזללנות\ליחה\או קושי כל שהוא להסיט אותכם מהעיקר שהוא גמילה מהרגל מגונה\מסריח\מעצבן\מזיק\מרושש ב ה צ ל ח ה לכוווווולם

Sigali

New member
גמולה חודשיים

אפשר לומר שכבר לא מפריע לי שמעשנים ליידי

אני הפסקתי לפני שש שנים

יום אחד עשיתי דיקור סיני בין חצי שעה ומאז אינני מעשנת החיים שונים ללא סיגריות אין ספק כדאי להפסיק.ממליצה בחום ................אם מחליטים להפסיק לא לעשן אפילו סיגריה אחת פשוט להפסיק בבת אחת . בהצלחה

למעלה