יאללה מספרים... ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif
+|אראגורן||בנחוש|. בואו נעשה כזה שרשור "איך היה לנו היום? ומה עשינו??...
אז ככה..., אני: בהתחלה הלכתי למופע שיש אצלנו ביישוב, שהשנה התארח חנוך רוזן!!! (כל שנה יש מפורסם אחר...) כאילו הוא היה המנחה של הטקס ונתן כמה הצגות כאלה... היו הופעות של חוגים מקומיים ביישוב, קצת מופעי אקרובטיקה וכו' וכו'... (ככה זה כל שנה...). הסתובבתי כל הזמן עם חברה שלי, ובשלב מסוים היה לנו משעמם בטקס <גם בגלל שילד מפגר ותינוקי מהשכבה שלנו השפריץ עלינו ת'קצף הדוחה הזה...
> אז חזרנו הביתה... והקטע הוא שהיינו אמורות ללכת מתישהו למסיבת הפתעה של חברה שלנו... שעוד כמה בנות מהשכבה היו אמורות לבוא.. קיצר, אז הלכנו לבית שלה-היא התארגנה, הלכנו לבית שלי-אני התארגנתי, ואז הלכנו לבית של החברה שעושים לה מסיבת הפתעה... (שמכל בית לבית זה חצי דקה בערך...). קיצר, הגענו לשם והיינו שניות (כמובן שבעלת השמחה עוד לא הייתה...). זה היה כ"כ יפה ומושקע!!, תאמינו לי... הם עשו את זה בסגנון של מסעדה איטלקית.. והקטע הוא שאמא שלה אשכרה יודעת לבשל איטלקי!!! (ספגטי, סוגי הפסטה, פיצה, לחמים... לא יודעת מה עוד..) וזה היה ממש טעים ומושקע לאללה!!! (ד"א, זה רעיון למסיבה!!..) היו לנו מלצריות וזה... (שהם כמובן היו האחים\אחיות שלה וחברים שלהם...) קיצר-נחמד!!!
אז איך היה לכן?? ספרו!!!
+|אראגורן||בנחוש|. בואו נעשה כזה שרשור "איך היה לנו היום? ומה עשינו??...