יאללה חברס הולכים לעודד

• פותח הנושא m70
  • פורסם בתאריך

m70

New member
יאללה חברס הולכים לעודד../images/Emo44.gif

את קרואטיה

טל גיל

New member
../images/Emo4.gif ברזיל!- חשבתי שיש איזה פרצוף

או משהו שהם שמו למונדיאל.

m70

New member
למה לעודד ת'צד השני דווקא?

בא לי ,כזה סתם בא לי,שהשחקנים המיליונרים האלה עם האף למעלה,שעל כל פלוץ מקבלים איזה 50 מיליון דולר,שיפסידו פעם. סיכוי נמוך אבל אולי יש אלוהים..

barnea1

New member
כמעט 100% שברזיל מנצחת,

אבל תמיד יש הפתעות.. נראה כבר

oren3110

New member
איזה שטויות...

זה מה שמפריע לך בברזיל? השכר של השחקנים בנבחרת אנגליה איטליה צרפת וספרד הוא גם כזה... אז אתה שונא אותם? [ואני לא אוהב את נבחרת ברזיל]

TheChessMaster

New member
רק קרואטיה :

כי המונדיאל משעמם ! עד עכשיו כל הנבחרות הגדולות כביכול ניצחו וגם במשחק מכוער והרבה מזל. אין הפתעות המונדיאל כזה לא מספיק ער. אם תהיה דווקא הערב הפתעה גדולה וקרואטיה תנצח זה יעיר את כולם ! חוץ מזה אם ברזיל מפסידה היום היא חייבת לנצח תמשחקים האחרים. מה גם שנמאס כבר לשמוע על רונאלדו ורונלדיליו. יאללה קרואטיה ! יאללה הפתעה. ולמרות הכל שברזיל תזיע קצת תפסיד היום ותנצח בהמשך והגמר יהיה גרמניה נגד ברזיל ! אין מכו בלאק !

פאשה0

New member
לא צריך הפתעות, תיזכר מה יצא מזה

לפני 4 שנים. כל הנבחרות המובילות עפו מוקדם מדי, ובמקומם הגיעו לחצי הגמר טורקיה וקוראה... מה טוב בזה?

misha7777

New member
משה בשבילך ולכולם

http://www.livefooty.doctor-serv.com/tue13.6/SouthKorea_Togo3.html ראיתי בלינק הזה את כל ה12 המשחקים ששודרו בתשלום עד עכשיו באיכות טובה ונהנתי מכל רגע. יאללה מקסיקו!!

לצערי,כנראה יותר לא תראה

חבר, כלל ראשון בהתחמקות מתשלום לצ'ארלטון הגנבים: לעולם אל תמסור לאף-אחד לינק לסטרימינג שעובד - מרגע שתמסור הוא קורס. אנשים פה הופכים בוץ כל היום בחיפוש אחר קמצוץ זהב.........

misha7777

New member
חחחח אחי אל תדאג הם לא יסגרו כלום!!

כי זה לא שלהם ואין להם פשוט אופציה כזאת כי זאת תוכנה! וגם אם כן יש לי עוד 2 תוכנות ככה שאני מסודר.. דרך אגב צילמתי תמונה של המחשב ששמה רואים תמשחק שבתשלום ואני מת לשלוח את זה לבעלים של צרלטון ולרשום לו "תראה יא אפס אני רואה בחינם"

כשיש עומס של משתמשים זה מה שקורה

אבל, אכן, בתוכנות P2P זה בדיוק להיפך. אלא ששם רואים גרוע. עדיין לא מצאתי אפשרות לראות באיכות של טלויזיה. וכן, גם אני ראיתי משחק בערוץ שלהם באינטרנט..

drums123

New member
לא הייתי אומר צפוי לאור המחצית הזאת

הם לא שיחקו משהו בכלל.

bennyfromabba

New member
../images/Emo127.gif

הפציעה של ניקו קובאץ' מאוד פגעה בהם. הוא נפגע קשה מאדריאנו ואחרי זה אמרסון שוב העיף אותו באוויר. הפגיעה השניה חייבה צהוב לדעתי, אבל השופט העדיף להתעלם. עד שקובאץ' יצא קאקה היה משותק. אי אפשר להשאיר את קאקה חופשי באיזור הרחבה. נקודה.

למעלה