יאללה, הצטרפתי גם, קבלו שיר.

יאללה, הצטרפתי גם, קבלו שיר.

קבלו שיר שכתבתי לפני 10 דק'. :] הילדה היפה, בשמלה הלבנה ילדה טהורה, ללא פגם או רע. יושבת לה, בחושך מוחלט. מרתף ישן, מאובק ומצחין, כן , הוא מצחין מריחם של שקרים. שקרים קטנים הם אומרים, כאלה , שלא מזיקים. אך כולם שקרנים!! כולם לבושים שחור, כמו בטקס אשכבה. הילדה הלבנה, יודעת שזהו הקץ. כולם מתגודדים סביב הארון עומדים ובוהים. צוחקים, ומלגלגים. איש קם וצועק, "זהו סופה של האמת" היא- התמימה. הצודקת – הכנה. היא , האמת. עכשיו בתוך ארון. ומסביבה, שקרנים, שמשכיבים אותה לישון . הילדה היפה, בשמלה הלבנה. ילדה טהורה ללא פגם או רע. יושבת לה בחושך מוחלט. מתאבלת אף היא, על האמת שאבדה, על השקרנים הצוהלים. ועל התקווה, לצאת לחופשי.

כל כך נכון... אחחח כנפיים שילי

אני לאהוב אותך

שמעי.. בריטני זאת בריטני ..

אבל אם כל הכבוד לבריטני ... את לא רואה אותהההההההההה !!!! יא מושלמת שכמוך !!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה אני אוהבת אותך וואייייייייייי !!!!

יפההההה...

כל הכבודדדדדדדדדדדדדד זהבההההההההההההה אבל למה הוא דיכאונייי :( כל הכבוד כפרע תמשיכי כך.. מי יודע אולי תיהיי רחל שתיים:) חיחיחיי יאאלה מואה נשיקות אוהבת חצהואואואוא

משוגעת על כל הראש..

חחח ממצב....טוב.. למה כאב למה אהה? אז..ככה...תראי השקר בסופו של דבר פוגע ובגדול..בשקרן עצמו... האמת..כמו החיים..אי אפשר לנצח אותה..אפשר להסוות ולכסות..אבל לא לנצח.. בייב..את הטבע והעולם..אנחנו לא יכולים לשנות.. האמת לא תאבד לעולם... ועכשיו..תאמת אל תשקרי...נכון שאת מתה וחולה עלי נכון??

דבש...רוצה פנס?

את רומזת שאני לא פילוסוף אגדי?? את יודעת שאני עיראקי?? את יודעת שאני גורו?? את יודעת שאני עייף??ורצה לישון??? יודעת??אהה??

../images/Emo9.gif

אני? פנס...?? לההה... לא מתאים לי סגול לילך
אה... אתה יודע שאני גרוזינית?! הא?? האאאא????
ממ...

משה הגעתי למסקנה שאין לך חיים..

תבקש מתפוז עמלות על זה שאתה עדיין פה בשעות כאלו של הלילה.. תשכיר חדר משו...שעתי שיצאו במיבצעים חדשים עכשיו לחורף..

למעלה