יאיר יאיר יאיר
ראשית כל מה שלומך ידידי? המון זמן לא באתי לבקר...(לא יפה מצידי, הנה אני מכה את עצמי על כף היד
). מדי פעם אני קורא הורוסקופ יומי שאתה כותב בוואלה...זה נחמד לראות דברים ולנסות לראות אם יש אפילו אות אחת שקשורה אלי באותו מזל.... אבל למה תמיד יוצא לראות דברים הפוכים? דוגמא : היום נכנס לי ג'וק (אבל באמת גדול) לראש, ופתאום תפסתי יוזמות להשליט סדר בבלאגן שלי, תוך כמה דקות ערכתי רשימה של כל הדברים שאני צריך לטפל בהם, מחצית מהדברים (והיו המון) טופלו בתוך כמה דקות....ומדובר במטלות יחסית שדורשות זמן, השקעה של מחשבה וכו' ועכשיו אני יושב לקרוא את ההורסקופ היומי ולהפתעתי הכל הפוך...
אז הנה עשיתי העתק הדבק על מנת לחסוך זמן לחפש.... זהו זמן לשמור על פרופיל נמוך ולהוריד את מינון הפעילות שלכם. מיקומו של הירח עשוי להביא איתו צורך להוריד מעט את הרגל מהגז, לדחות פגישות חשובות, להתחבר לעצמכם ולקחת פסק זמן מהכל. לפעמים צריך להתבונן מבחוץ, לפני שחוזרים לאקשן. זהו זמן טוב בעיקר לרגיעה ומנוחה ולא לעשיית יתר. ברור לי שהורוסקופ זה משהו כללי מאוד למזל (אה לא ציינתי אני מזל עקרב), אבל אם הוא אכן כך, לשם מה הוא קיים? ולסיום : למרות שהפורום הזה אינו מיועד לשאלות אישיות, ואני אבין גם אם לא אקבל מענה, בכ"ז אשמח אם אוכל למרות הכל לקבל מענה קטן לגבי בעיה שמציקה לי מזה זמן רב. מאז שנפרדתי מאהבה ראשונה (לפני 3 שנים) אנני מצליח להתקדם הלאה בתחום הזוגי, וניתן לומר שאני תקוע בעבר.... תאריך ושעת לידה שלי : 15.11.81 שעה 6:30 בבוקר נולדתי בצריפין...(אסף הרופא). יום מקסים לכולם!
ראשית כל מה שלומך ידידי? המון זמן לא באתי לבקר...(לא יפה מצידי, הנה אני מכה את עצמי על כף היד