ירד על קילו חלווה ?
קצת חוש הומור...ירד על קילו חלווה ?
מאיפה הבאתם את הקישקוש הזה ?
הומור? ?קצת חוש הומור...
החלווה הייתה סוג של אירוניה. כל השאר לא.הומור? ?
לפי מה שהתרשמתי מי שכתב לא התכוון להצחיק
ואם זו הומורסקה, כיצד נבדיל בין אמת לבדייה?
הוא אמר, באיזשהו מקום, שהוא הוריד 12 קילו.ירד על קילו חלווה ?
מאיפה הבאתם את הקישקוש הזה ?
קל לאללה. אחד שעושה חיל בבית הנבחרים כנבחר ציבור. אחר שמזהה תהליכים ומתבטא כאחרון אויבי ישראל כלפי כאלה שהוא חלוק עליהם פוליטית, דוגל בשיטות גזעניות ודיקטטוריות של 'חינוך מחדש' (כהגדרתו) של אוכלוסיה שתרבותה והשקפת עולמה לא מוצאת חן בעיניו, ואחד האנשים הבודדים במדינה עליהם מאוד אצטער אם יצליחו להתברג לבית הנבחרים של מדינת ישראל, שכן זה יהיה מסוג הדברים שאתקשה להסביר לילדיי ולא באמת בא לי לחפש את הדרכים לעשות זאת בכל זאת.יאיר גולן מול ניסים ואטורי
מסתבר שמזהה התהליכים צדק בכל מילה ביחוד כשרואים כאן איך כל טמבלון מצוי מרשה לעצמו לזהות מיהם אויבי ישראל ומי מתבטא כמותם.קל לאללה. אחד שעושה חיל בבית הנבחרים כנבחר ציבור. אחר שמזהה תהליכים ומתבטא כאחרון אויבי ישראל כלפי כאלה שהוא חלוק עליהם פוליטית, דוגל בשיטות גזעניות ודיקטטוריות של 'חינוך מחדש' (כהגדרתו) של אוכלוסיה שתרבותה והשקפת עולמה לא מוצאת חן בעיניו, ואחד האנשים הבודדים במדינה עליהם מאוד אצטער אם יצליחו להתברג לבית הנבחרים של מדינת ישראל, שכן זה יהיה מסוג הדברים שאתקשה להסביר לילדיי ולא באמת בא לי לחפש את הדרכים לעשות זאת בכל זאת.
את כל הנ"ל הגיתי במוחי הקודח. אולם כשאני רואה עד כמה הרל"ב הקיצוני מרגיש צורך לתמוך דווקא באותו אחר, במזהה התהליכים, ולשם כך כמובן מרשה לעצמו לתקוף כל חבר במחנה יריביו הפוליטיים (וזה ממש לא משנה במי הוא בחר היום), כמובן וכרגיל/כצפוי תוך שימוש בפרטי מידע מנותקי כל הקשר למציאות (שמאוחר יותר יוגדרו על-ידו כ"הומור", משל היה משהו נורא מצחיק בהשמצת האחר והלבנת פניו), ברור לי שהדברים הלכה למעשה חמורים פי כמה מכפי שאני כבר חושב בעצמי מהתרשומתי האישית בלבד.
באמת? כבר יש SS וגסטאפו יהודיים?מסתבר שמזהה התהליכים צדק בכל מילה ביחוד כשרואים כאן איך כל טמבלון מצוי מרשה לעצמו לזהות מיהם אויבי ישראל ומי מתבטא כמותם.
ועל ואטורי אין צורך להרחיב.
יש חמאס יהודי. גולן אמר אז שצריך לעצור את זה לפני שנגיע לSS וגסטאפו תוך שהוא מתאר עוד דברים להתדרדרות מוסרית של חברה, כמו שחיתות שלטונית, ומאז רק התדרדרנו באותו מדרון אותו תאר. למען האמת, בכל פעם שאני קורא מחדש את כל הנאום הזה ולא רק את המילים זיהוי תהליכים פשוט מדהים אותי עד כמה הוא הצליח לקלוע בול.באמת? כבר יש SS וגסטאפו יהודיים?
תהליכים הם דבר שמתמשך. מתחיל במילציות של בן גביר ובהכפפת בית המשפט לפוליטיקה והסוף אנחנו יכולים ללמוד מההיסטוריה.באמת? כבר יש SS וגסטאפו יהודיים?
איזה חיל? איזה דברים הוא יזם , חוקק. לחרטט ולפזר מלל כמו צ'קים ללא כיסוי זה לא לעשות חיל.קל לאללה. אחד שעושה חיל בבית הנבחרים כנבחר ציבור.
שוב אתה זורה חול ולא מדייק גולן היה מאוד ספציפי: חינוך מחדש לערכי דמוקרטיה. מי שהרקע האידאולוגי שלו בא מהצורך לדכא אוכלוסיות בשם האמונה שלו צריך חינוך שכזה.'חינוך מחדש' (כהגדרתו) של אוכלוסיה שתרבותה והשקפת עולמה לא מוצאת חן בעיניו,
שום דבר בדבריך לא סותר ולא משנה את מה שכתבתי למעלה. נחמד שהרגשת צורך לתקוף, אם כי קצת חבל ש(כרגיל אמנם)זה לא יכול היה להיעשות בטונים נעימים קצת יותר, אבל זה שהרחבת את דברי מזהה התהליכים לא משנה את אמיתות דברי בעניינם.איזה חיל? איזה דברים הוא יזם , חוקק. לחרטט ולפזר מלל כמו צ'קים ללא כיסוי זה לא לעשות חיל.
שוב אתה זורה חול ולא מדייק גולן היה מאוד ספציפי: חינוך מחדש לערכי דמוקרטיה. מי שהרקע האידאולוגי שלו בא מהצורך לדכא אוכלוסיות בשם האמונה שלו צריך חינוך שכזה.
כמו שלחמור לא מראים חצי עבודה, חצי ציטוט לא מספר את התמונה במלואה. דיברת על חינוך מחדש והחלפת את כוונת גולן בסובלנות ודמוקרטיה בגזענות ודקטטורה. אתה באמת לא רואה את הסתירה וזקוק למילון?שום דבר בדבריך לא סותר ולא משנה את מה שכתבתי למעלה.
בהחלט נכון. אלא ש... בניגוד לרושם שאתה מנסה לצייר, לא היה כל "ציטוט" בדברי, לא חלקי ולא לא חלקי . נסיון נחמד, אבל בחייך, תעלה את רמת העיוות והסילוף מעט אם תרצה להצליח.כמו שלחמור לא מראים חצי עבודה, חצי ציטוט לא מספר את התמונה במלואה.
הסברתי במפורט מה עשית. יותר מזה לא יכול. תתאמן בהבנת הנקרא.בהחלט נכון. אלא ש... בניגוד לרושם שאתה מנסה לצייר, לא היה כל "ציטוט" בדברי, לא חלקי ולא לא חלקי . נסיון נחמד, אבל בחייך, תעלה את רמת העיוות והסילוף מעט אם תרצה להצליח.
בהצלחה.
תעדכן כשתתבגר (ותתגבר).הסברתי במפורט מה עשית. יותר מזה לא יכול. תתאמן בהבנת הנקרא.
בהצלחה.
טיהור אתני, ערך דמוקרטי, חה חה חה.איזה חיל? איזה דברים הוא יזם , חוקק. לחרטט ולפזר מלל כמו צ'קים ללא כיסוי זה לא לעשות חיל.
שוב אתה זורה חול ולא מדייק גולן היה מאוד ספציפי: חינוך מחדש לערכי דמוקרטיה. מי שהרקע האידאולוגי שלו בא מהצורך לדכא אוכלוסיות בשם האמונה שלו צריך חינוך שכזה.
נראה לי שהתבלבלת בין יאיר גולן למתנחבלים שטהורים אתניים לגמרי בקטע שלהם ולכן צריך לחנך אותם.טיהור אתני, ערך דמוקרטי, חה חה חה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.