יאאאאאאאאאאאאאאא איפה קונים ?|מאוהב

מצב
הנושא נעול.

elians

New member

omer landau

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איפה מצאת את זה??

אני רוצה
איפה מצאת את זה??
ולמה אתה לא משרשר??

ניתן לקנות את זה בדגם עם צבעים שלנו

ניתן לקנות את זה בדגם עם צבעים שלנו
בירושלים, בחנות של צדוק במרכז-כלל. הדגם הישראלי הוא מערך קרונוע מס' 23. (חנות מס' 220 - רח' יפו 97 מרכז-כלל, ירושלים)ע. 02-6233052FAX ע. 02-6233056

omer landau

New member
יקר../images/Emo4.gif

המחיר: למעלה מאלף ש"ח.
יקר

בדיוק באתי לשאול מה המחיר אבל זה יקררררררר אין לו איזה אחד פגום שהוא מעוניין ....מממ העיקר למכור אותו בחול תמיד רואים בסדרות ובסרטים מלא ילדים קטנים עם דגמי רכבות משוכללים בארץ זה פי 10 יותר יקר

evgeniy2

New member
מה ????

יקר

בדיוק באתי לשאול מה המחיר אבל זה יקררררררר אין לו איזה אחד פגום שהוא מעוניין ....מממ העיקר למכור אותו בחול תמיד רואים בסדרות ובסרטים מלא ילדים קטנים עם דגמי רכבות משוכללים בארץ זה פי 10 יותר יקר
מה ????
זה מחיר יקר רצח !!!! חמה זה כל כך יקר ?

elians

New member
אולי יש אפשרות לייבא את זה בפרטי

מה ????
זה מחיר יקר רצח !!!! חמה זה כל כך יקר ?
מארצות אחרות או להביא את זה עם מישהו שטס לחו"ל.. אני בטוח ששם זה יותר זול. כמו כן יש את החנות הזאת בחיפה אם אני לא טועה.. חומר נאה יש להם ... מחירים? לא יודע אם בעננים אבל כמו שאמרתי מקודם.. זה שווה את התענוג http://www.modeltrains.co.il/start.html

fireman

New member
מחירי הדגמים, בתור מי שבדק

מארצות אחרות או להביא את זה עם מישהו שטס לחו"ל.. אני בטוח ששם זה יותר זול. כמו כן יש את החנות הזאת בחיפה אם אני לא טועה.. חומר נאה יש להם ... מחירים? לא יודע אם בעננים אבל כמו שאמרתי מקודם.. זה שווה את התענוג http://www.modeltrains.co.il/start.html
מחירי הדגמים, בתור מי שבדק
את הנושא לעומק מרקיעי שחקים בכל העולם.... בזמנו רציתי לקנות דגם של עגורן demag SSL500 עם fly jib אורך זרוע כולל של 1.8 מטר.... המחיר של המנוף עצמו 260 יורו והמחיר של הזרוע 99 יורו.... מגיע קרוב ל2000 ש"ח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה